Híd Ovi Kupa 2011.

Hangos gyermekzsivajtól zengett a Budakeszi focipálya május 12-én délelőtt. Ekkor került sor a HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálatunk által szervezett első HÍD OVI KUPA megrendezésére.

 

Ezzel a sportrendezvényünkkel hagyományt szeretnénk teremteni a társult települések (Budakeszi, Budajenő, Tök) nagycsoportos óvodásainak.

Budakeszi három és Budajenő egy óvodájának nagycsoportosai mérték össze ügyességüket egy 8 feladatból álló sportversenyen. A tűző nap ellenére kitartóan küzdött a 8 csapat több mint 80 kis versenyzője, és hősiesen teljesítették a versenyszámokat. Szülőkből, óvónőkből és óvodásokból álló népes szurkolótábor lelkesítette őket.

A verseny végén minden résztvevő gyermek emléklapot kapott, az első három helyezést elérő csapat pedig érmet és ajándékot nyert. A győztes csapat megnyerte a HÍD OVI KUPA ?arany? vándorserlegét, mely a következő versenyig őket illeti.

A jövő évi Ovi Kupán ismét megmérkőzhetnek az ovis csapatok, és a serleg tovább vándorol az új győzteshez.

Intézményünk köszöni a szervezés során nyújtott segítséget az óvodavezetőknek és kollégáiknak, valamint a sportpálya dolgozóinak. A hangos beszélőt a rendőrségtől kölcsönöztük a művelődési ház közbenjárásával. Köszönet érte!

A verseny végeredménye:

I. hely: Pitypang óvoda ?mókus, róka, nyuszi?csapata

II. hely: Pitypang óvoda ?csiga? csapata

III. hely: Tarkabarka óvoda ?csiga? csapata

IV. hely: Szivárvány óvoda: ?kacsa? csapata

IV. hely: Szivárvány óvoda ?pillangó? csapata holtversenyben

V. hely: Budajenő óvoda ?Bambi? csoport 1. csapata

V. hely: Budajenő óvoda ?Bambi? csoport 2. csapata

VI. hely: Tarkabarka óvoda ?csiga? csapata

Gratulálunk minden kis versenyzőnek és az óvó néniknek!

HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai

Megosztom a cikket