Helyi ügy – Legyen kutyafuttató Budakeszin (is)!

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) országos elnöke, Kovács Gergely, és a magát helyi “passzivista”-ként meghatározó Jakab András is eljött a Budakeszi polgármesterével tartott január 27-i megbeszélésre, amelyen az MKKP javaslatát tárgyalták, hogy legyen kutyafuttató a városunkban.

Dr. Győri Ottilia úgy fogalmazott, az önkormányzat mindenkor igyekszik megfelelni a lakossági igényeknek, ezért érdemben megvizsgál minden helyi kezdeményezést, javaslatot. Így van ez a kutyafuttató létesítésének ötletével is, amelyet az MKKP helyi képviselője, Jakab András vetett fel nemrég.

A január 27-i egyeztetésen, illetve az azt követő helyszíni bejáráson két lehetséges helyszín vetődött fel, az egyik a Fő utca és annak szerviz utcai szakasza közötti zöldterületi sáv, a másik javasolt terület pedig a Munkácsy Mihály utca és a Fenyő utca közötti patak parti zöld terület. A javaslatról a Képviselő-testület dönt majd, hamarosan határozati javaslatot terjesztenek a képviselők elé ez ügyben.

A hétfői megbeszélésen részt vett Keszléri József, a Pilisi Parkerdő Zrt. erdészetvezetője, Korondy Tamás, a BVV Kft. ügyvezetője, Borsodiné Gláser Krisztina, Budakeszi főépítésze, és Balázs Ádám önkormányzati képviselő is.

Megosztom a cikket