HELYI ÜGY – Nem csak a kóborló, vagy póráz nélküli kutyák ügye fontos

A tudatos állattartás szabályait még sokan nem ismerik, vagy nem akarják ismerni Budakeszin. A Kutyaovi Állatvédő Egyesület – Budakeszi csapat 2. Január 27-i, friss bejegyzése szerint

“Múlt vasárnap négy fekete kiskutya kidobva Budakeszin, most vasárnap három kiskutya kidobva Budakeszin. A kiskutyák hasonlítanak egymásra a két almot valószínű ugyanaz az elvetemült dobta ki, aki tuti nyugodtan alszik, mint aki jól végezte dolgát.

Engem csupán ebben a történetben az zavar és bosszant, hogy három hónap múlva meg fog ez ismétlődni, hisz mamakutya sehol, ő valószínű soha nem lesz ivartalanítva. Szerintetek van értelme ennek az egésznek amit mi csinálunk, szerintetek mit kéne csinálnunk, hogy ez ne legyen elfogadott, hogy kidobjuk a kiskutyákat, mint a szemetet, büntetlenül csinálhat mindenki mindent.

Ennek a három picurkának most nagyon nagy szerencséje van, mert már a Kutyaovi vendégszeretetét élvezhetik. Egyikőjük annyira, de annyira pici, hogy hihetetlen, hogy tesók. Most ettek-ittak, megpihentek nálunk. kaptak féreghajtót, bolhátlanítottuk és reménykedünk nem lesz bajuk és pár nap múlva elkezdhetjük az oltási programjukat is.

Ha szíveden viseled ennek a csipet-csapatnak a sorsát szívesen fogadjuk a segítségeteket és nagyon meg is köszönjük.

Kutyaovi Állatvédő Egyesület

Bankszámlaszám:
OTP: 117 36020-21454923
IBAN: HU 10 1173 6020 2145 4923 0000 0000
SWIFT(BIC): OTPVHUHB
Paypal: amandakutyaovi@gmail.com”

Megosztom a cikket