Halász Judit-koncert Budakeszin

Halász Judit “Apa, figyelj rám!” című műsorával lép fel az 2013. március 9-én Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Halász Judit lemezein generációk nevelkedtek, dalai ma is örök érvényűek. Pályafutása alatt szinte mindenről énekelt, ami egy család, egy gyermek mindennapjaiban és ünnepeiben fontos, egy kivétellel: apa-lemezt még nem készített. Eddig.

 

Az új lemezt hallgatva mindenkiben megerősödik a vágy, hogy apával is lehet játszani, ő az, aki akár vasárnap kora reggel is felkel és elkészíti a kakaót, hét közben sokat dolgozik és későn ér haza, de ha otthon van, indulhat a közös móka: ilyenkor igazi család a család.

A dalok, a megzenésített versek úgy szólnak az apáknak, papáknak, nagypapáknak, hogy az egész család számára közös szórakozást, feltöltődést, kikapcsolódást jelentenek, de egyben elgondolkodtató és szívmelengető, helyenként szívszorító élményt is nyújtanak.

A művésznő 23 lemeze között akadt, ami a rossz gyerekekről szólt, más a testvérszeretetről, a nagymamák fontosságáról, a szülők gyerekkoráról mesélt. Ezúttal az édesapákat élteti a dalok egy része: kiválóan rávilágítva az édes felelősségre. Az ?apaság? minden nehézsége, öröme, fontossága, szépsége, és szükségessége megjelenik a legújabb dalokban. Az apák kapcsolata a gyerekekkel lesz a fő téma, s ebbe beletartozik sok fontos, sokszor mulatságos napi gond, vagy probléma (mint a lustaság vagy a mosakodástól való félelem) is.

 

A koncertre belépőjegyek elővételben már kaphatók 2.400 Ft-os árban az Erkel Ferenc Művelődési Központban.


Megosztom a cikket