Hahóóó! Táborozni jóóó!

Élmények a Viadal Sport Egyesület nyári sporttáborából.

Az OLIMPIA éve van, így nyári táborunkban mi is ennek jegyében sportoltunk. A futóiskola, a koordinációs feladatok, a falmászás, az egyensúlyfejlesztő mozgások, a lovaglás, a medencés játékok, labdajátékok mind-mind évek óta része a programunknak. A tábori olimpia feladatait nagyon élvezték a gyerekek.
A csapataink nagy csatát vívtak nemcsak a sportban, de szellemi vetélkedőkön, TERMÉSZETISMERETI megmérettetések során is. Célunk a természettudatos magatartás megélése, ezt szolgálták a mókás játékok, a totó kitöltése, rejtvényfejtés a környezetvédelem, a klímaváltozás témakörében. A titokzatos kincskeresés, számháborúk is fokozták a verseny izgalmait. Az utolsó tábori napon: arany, ezüst és bronz ÉRMEKKEL jutalmaztuk a kis síbajnokokat az egész heti csapatteljesítmény alapján.

A kemencében sült ínyencségünket elfogyasztva megállapítottuk, szuper közösségünk van, a nagyobbak példát mutatva segítenek a kisebbeknek, a mozgásfejlesztésre, a KÖZÖSSÉGÉPÍTÉSRE remek alkalom az egyhetes táborozás, ami szenzációsan sikerült. Köszönjük a BETHLEN GÁBOR Alapkezelő Zrt. pályázatán elnyert támogatást, mely hozzájárult táborunk programjának gazdagításához. Lassan közeledik az ősz, indul a síszezon. Mi október első szombat délutánján kezdjük SZÁRAZEDZÉSSEL az idényt. Majd a TANPÁLYÁNKON folynak az edzések, ahol az UTÁNPÓTLÁS csapatunkat, kis versenyzőinket kiemelt figyelemmel készítjük fel a versenyekre. Akinek kedve van, csatlakozhat közösségünkhöz! Kezdők, haladók! SPORTOLJATOK VELÜNK!

Október első vasárnapján ismét megtartjuk a természetkedvelők, „Föld védők” KINCSKERESŐ túráját. Folytatódik a varázslat!
Szeretettel várjuk közösségünk tagjait és az érdeklődőket: a Viadal SE edzői: Szabó Kinga, a Hellner lányok, Skultéti Ádám, Albrecht Doma és Hellner Péterek.

Budakeszi Hírmondó 2021 augusztus

Megosztom a cikket