FRISS: Mától a BVV Kft-hez került az ételdoboz akció megvalósítása

A budakeszi önkormányzat vezetése a Re-Formáló Egyesületnek megköszönve a felajánlott együttműködés lehetőségét, mától, január 15-től a BVV Kft-re bízta a jótékonysági élelmiszer-adományozó akció kivitelezését, megvalósítását, és a rászoruló budakesziek megsegítését célzó ételdobozok mielőbbi kihelyezését.

Az önkormányzat eredeti szándéka és a kitűzött cél továbbra is változatlan: a budakeszi lakosok, illetve a helyi élelmiszerboltok, pékségek, éttermek, büfék felajánlhassák a megmaradt, feleslegessé vált, de még fogyasztható élelmiszert a rászoruló budakeszieknek.

A terv nem változott, a doboz a HÍD Szociális Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ Erdő utca 83. szám alatti (Generációk Háza) épületének utcafronti falán lesz, ezt fogja hamarosan (külön beszámolunk róla) kihelyezni a BVV Kft, a működtetését is felügyeli majd, együttműködve a Híd családsegítővel.

Köszönjük minden budakeszi lakosnak, aki a “Re-Formáló önkéntesek Budakeszi” FB-csoportban már önkéntesnek jelentkezett, jelezve, hogy támogatja jótékonysági kezdeményezést.

Az akcióval kapcsolatos minden lényeges információt megtalálhatnak majd a mai napon létrehozott “Ételdoboz Budakeszin” FB-csoportban, ahol bármilyen kötelezettségvállalás nélkül szívesen fogadunk minden érdeklődő budakeszi lakost.

A FB-csoport linkje: https://www.facebook.com/groups/462378717734983/

Megosztom a cikket