FIGYELEM! Útlezárások: kezdődik a Kossuth utca Erdő utca – Jókai utca közötti szakaszának teljes felújítása

 

Első lépésben, október 2-tól a Kossuth – Jókai – Virágvölgy, valamint a Kossuth utca – Erdő utca csomópontjában ivóvíz gerincvezeték kiváltás történik rövid szakaszokon.

 

A kivitelező OTEE Kft. ígérete szerint emiatt csak félpályás forgalmi korlátozásra lehet számítani az Erdő utca – Kossuth utca, illetve a Kossuth utca – Jókai utca – Virágvölgy utca csomópontjában. Teljes pályás lezárás, rövid időszakokra csak a Jókai utcában és a Kossuth utca erdei fatelep felé vezető rövid szakaszon várható.

 

Október közepén megkezdődik a Kossuth utca Erdő utca – Jókai utca közötti szakaszának a teljes felújítása is. Mindez érinti az említett utcák csomópontjait, és a Rákóczi utca és Kossuth köz közötti átereszt is. A munkálatok az időjárás függvényében november végén, december elején fejeződnek be.

 

Emiatt forgalmi korlátozások várhatók az érintett utcaszakaszon, illetve a korlátozások érintik a betorkolló Erdő, Jókai, Virágvölgy és Rákóczi utcát, továbbá a Kossuth közt is. Ezekről a korlátozásokról a kivitelező Útkorona Kft.-től kapott információk alapján időben tájékoztatást adunk a lakosságnak. Ezt a kivitelező cég is a maga részéről meg fogja tenni.

 

Budakeszi Város Önkormányzata kéri, és előre is köszöni a budakeszi lakosok szíves türelmét, megértését!

 

 

Megosztom a cikket