Fenyőgyöngye Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepsége

Az, ahogy önök itt együtt vannak, ahogy egymás problémáit, örömeit itt meg tudják beszélni, ez a legfontosabb dolog egy jól működő közösségben, mondta a Fenyőgyöngye Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepségén Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő. Hozzátette, a lényeg, hogy érezzék azt, hogy tartoznak egy kisebb közösséghez, ehhez a klubhoz, és tartoznak egy nagyobb közösséghez, Önök Budakeszi polgárai. Azt gondolom, hogy ezek a kötődések nagyon fontosak az életben, hangsúlyozta karácsonyi köszöntőjében a képviselő.

Ajándék számomra, hogy itt lehetek idén is Önökkel, mondta dr. Győri Ottilia polgármester. Úgy fogalmazott, a legértékesebb ajándék gyakran az, ami nem kerül semmibe: egy jó szó, egy bátorító mosoly, az őszinte odafigyelés, törődés embertársainkkal. Az ünnepi készülődés feladatokkal teli időszakában érdemes lassítani a tempón. Érdemes még inkább egymás felé fordulni. A szeretet ugyanis a legszebb ajándék. Ezt nem csak karácsonykor érdemes adni, hanem az év minden napján, mondta köszöntőjében dr. Győri Ottilia.

Somlóvári Józsefné közellátási tanácsnok is a szeretet erejét hangsúlyozta, amely nem csak ünnepek idején kell, hogy szerteáradjon. A jelenlévőknek sok boldogságot és biztos megélhetést kívánt az újévben.

A nyugdíjas klub kórusának előadása után Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, dr. Győri Ottilia polgármester, Somlóvári Józsefné önkormányzati képviselő, és Bakács Bernadett alpolgármester kis ajándékcsomagokkal és süteményekkel lepték meg a nyugdíjas klub tagjait. 

Megosztom a cikket