Felhívás javaslattételre a Virágos Budakesziért díj adományozásához

Ez évben, augusztus 23-án, szombaton a XX. Családi Nap Fesztivál keretében ? a főzőverseny eredményhirdetése előtt ? kívánjuk átadni a maximum tíz legszebbnek ítélt porta tulajdonosának a Virágos Budakesziért 2014 feliratú, stilizált virágcsokrot ábrázoló, házfalra kihelyezhető fém emléktáblát. A díjjal dísznövény vásárlására jogosító nagy értékű utalvány is jár.

 

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhívja a város lakóit, hogy

–          saját, közvetlen környezetük tisztán és rendben tartásával, rendezésével,

–          az épülethomlokzat felújításával,

–          utcai, kerti virágok, dísznövények és virágos cserjék ültetésével,

–          utcai ablakokba, balkonokra cserepes virágok elhelyezésével járuljanak hozzá lakókörnyezetük csinosításához.

 

A 2014. július 22-éig beérkező javaslatokat Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által felkért bírálóbizottság helyszíni megtekintést követően értékeli, és maximum a tíz legjobbat kiválasztja, és a képviselő-testület elé terjeszti.

 

A bírálóbizottság tagjai: infrastruktúra fejlesztési tanácsnok, városüzemeltetési és közlekedési tanácsnok, településfejlesztési tanácsnok, a Közbiztonsági, Környezetvédelmi és Közellátási Bizottság elnöke vagy az általa delegált személy, a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft. ügyvezetője vagy az általa delegált személy, valamint a Budakeszi Szépítő Egyesület elnöke vagy az általa delegált személy.

Kérem városunk lakosságát, hogy írásos javaslataikat

2014. július 22. kedd 12 óráig

 

 

a Budakeszi Polgármesteri Hivatalban (2092 Budakeszi, Fő u. 179.) kihelyezett ?Virágos Budakesziért? feliratú dobozba elhelyezni vagy e-mailen a pm.titkar@budakeszi.hu e-mail címre eljuttatni szíveskedjenek!

 

Kérjük, hogy korábban már díjazott portákra ne tegyenek javaslatot, mert a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének Virágos Budakesziért díj adományozásáról szóló 33/2011. (VI. 10.) önkormányzati rendelete értelmében a díj csak 10 év után adható ki ismételten!

 

Budakeszi, 2014. június 11.

 

Tisztelettel:

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Megosztom a cikket