Elindult a Magyar Vöröskereszt Pest megyei adománykampánya

„COVID Harcos ajándékokkal!
A Pest megyei vöröskeresztesek járványügyi védekezésének támogatására a mai napon elindult az adománykampány, amelyben COVID Harcos ajándékokkal lepjük meg a felajánló segítő angyalokat.
A mindennapok során megváltoztak a vöröskeresztes feladataink, illetve a munkavégzési körülményeink, amelyek bizony további korlátokat és kihívásokat jelentenek annak érdekében, hogy minél többet tudjunk segíteni. Ez alkalommal a munkavállalóink védőeszközeinek támogatásához kérünk segítséget!
Pest megyében a szociális ellátórendszerünkben hajléktalanokat ellátó intézményeket, Családok Átmeneti Otthonait illetve utcai gondozó szolgálatot tartunk fent. Emellett teljes Pest megyét lefedve 7 területen tevékenykednek területi kollégáink, Budapesten pedig az Igazgatósági csapat tartja a frontot.
75 munkavállalónk dolgozik a Pest megyei csupaszív csapatban a szociális segítségnyújtás, gyermekvédelmi feladatok, segélyezési akciók, elsősegély oktatás, bemutatók és vizsgáztatás, véradásszervezés és emblematikus tevékenységek kapcsán.
Az ő védelmük érdekében folyamatosan biztosítanunk kell a védőfelszerelést és a fertőtlenítő szereket, amelyek sokszor nagyobb kiadásokat jelentenek.
Ezért egy szuper adománygyűjtő kampányt indítottunk a limitált ajándékkészlet erejéig. Amennyiben az adományozó kitölti az űrlapot és 2000 Forint felett támogatja Szervezetünket a megadott számlaszámunkra utalva, most szuper COVID Harcos maszkot, Superhuman nyakpasszt, vagy Felület/Fertőtlenítő Hősvegyületet tudunk hálás szívvel eljuttatni.
 
Megosztom a cikket