Élelmiszerosztás volt Budakeszin

2013. november 21-én és 22-én EU-s élelmiszercsomag osztást tartott az önkormányzat a budakeszi Idősek Nappali Klubjában.

 

Bakács Bernadett alpolgármester asszony, úgy is, mint a Katolikus Karitász ás a Budakeszi Nagycsaládosok Egyesületének tagja elmondta: mintegy 1,8 tonna élelmiszert osztottak ki Budakeszin. Főleg száraztésztát, lisztet, instant levest, a gyerekeknek vitamint.

 

Az élelmiszercsomag átvételére a Budakeszin életvitelszerűen tartózkodó létminimum közelében élők, kisnyugdíjasok, nagycsaládosok és munkanélküliek voltak jogosultak.

 

A Buda Környéki Televízió riporterének kérdésére a segélyben részesülők egyöntetűen kifejezték köszönetüket az önkormányzatnak, mert minden kicsi segítség nekik sokat jelent. „Le a kalappal az Európai Unió előtt, amely a segélyt finanszírozta, és köszönet az Önkormányzatnak, aki a segély elosztását lebonyolította.” ? volt az egyöntetű vélemény.

?Legyen az élelmiszer vagy ruha, vagy éppen a rendszeres gyermekvédelmi támogatás, vagy az iskolai tanítási szünetekben az ingyen ebéd? ? az önkormányzatra mindig lehet számítani.

 

Balczó Kornélia/Szabó Tibor Mihály

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket