Dzsemborira szeretnénk kijutni… segítesz?

 

 

Tisztelt budakeszi Cégtulajdonosok! Tisztelt budakeszi Lakosok!


A tíznapos rendezvényen a világ számos országából, összesen 40 000 cserkész vesz majd részt, köztük 204 magyar cserkész is. Budakesziről öt főt választottak ki a szeptemberi válogatón. Ebből az öt főből négyen résztvevőként, egy fő pedig segítőként (IST – International Service Team) vesz majd részt a japán dzsemborin. Ez a találkozó lehetőséget biztosít arra, hogy megismerkedjünk más nemzetek kultúráival, szokásaival. Ez alatt a tíz nap alatt akár több ezer – a magyartól eltérő nemzetiségű – fiatallal ismerkedhetünk meg, miközben népszerűsíthetjük a magyar hagyományokat, a magyar kultúrát. Ezt a célt szolgálja a magyar csapat által szervezendő, a magyar kultúrát bemutató kiállítás és a magyar kontingens által üzemeltetendő „Food House” is.

 

Arra kérjük Önt, hogy lehetőségeihez mérten, támogassa részvételünket, ezzel Ön is hozzájárulhat a magyarság hagyományainak nemzetközi népszerűsítéséhez. Amennyiben cégszerűen tudja támogatni a Magyar Dzsembori Csapat budakeszi tagjait, úgy az Önök által gyártott/forgalmazott termékek széles körű ismertetésére is vállalkozunk (prospektus, kisebb termékminta, logó elhelyezése), a tábor területén felállításra kerülő magyar létesítményekben (kiállítás, csárda). Ezen felül a támogatás összegének 20%-ával csökkentheti cége adóalapját is.

 

Amennyiben lehetősége van minket támogatni, kérjük, jelezze a lenti elérhetőségeken, és mi személyesen felkeressük Önt, hogy bemutassuk a felkészítés folyamatát és magát a rendezvényt.

 

Nagylelkű támogatásaikat előre is köszönjük!

 

Üdvözlettel:

Hudáky Katinka                              Horváth Kristóf                               Schmotzer Kristóf

résztvevő                                            résztvevő                                            résztvevő

Szabó Kenéz                                   Bechtold Jakab

résztvevő                                          IST member

Megosztom a cikket