dr.Csutoráné dr. Győri Ottilia

Kedves Budakesziek!

A következő eredményeket értem el 2014-2019. között a választókerületemben együttműködve munkatársaimmal, amit ezúton is köszönök:

2015-ben a csatornaépítési projekt keretében gerincvezetéket építettünk a Munkácsy-Meggyes-Fűzfa utcákban. A csatornázással érintett utcákat sávosan helyreállítottuk, a Meggyes utcában az eredetihez képest 1 méterrel szélesebb burkolatot építettünk ki és védőkorlátot is telepítettünk az utcában.

2014-ben 15 lámpaoszlopot és világítótestet telepítettünk a Fűzfa-Fenyő utcákban 7,4 millió Ft-ból. A Fűzfa utca és a Dózsa György tér közötti közterületen további 3 lámpaoszlopot és világítótestet helyeztünk el. 2017-2018-ban 57 millió Ft-ból a Darányi városrészben kiépítettük a közvilágítást. 2019-ben új lámpatesteket szereltettünk fel a Csák, a Lakos és a Füredi utcákban, valamint a Mamut-hídnál.

A mamutfenyőkhöz 2,86 millió Ft-ból stabil kőhidat építettünk, és „Tiszta Lélek-zet” meseösvényt alakítottunk ki. Murvával borítást kapott a sétány és a kiigazított parkoló, a szegélyt megerősítettük. Új hulladékgyűjtőt helyeztünk el, cserjéket, évelő növényeket ültettünk.

Fejlesztettük a Meggyes utcai játszóteret: pingpong asztalt, homokcsillapítóval ellátott dupla hintát, árnyékolót telepítettünk, a homokozó cölöpjeit kicseréltük és mezítlábas ösvényt is kialakítottunk a területen. 724.000 Ft-ból, polgármesteri keretem terhére körbekerítettük a játszóteret.

1 millió Ft-ból megújult a Munkácsy utcában a gyermekorvosi rendelővel szembeni járda, 1,8 millió Ft-ból a Temető utca Vásárhelyi és Szél utca közötti járdaszakasza, 1,6 millió Ft-ból a Dózsa teret és a Fűzfa utcát összekötő közterületen alakítottunk ki járdát és akadálymentes hidat a polgármesteri keretem terhére. 3 millió Ft-ból építettünk járdát a Fenyő utcában az Ady és a Munkácsy utca közötti szakaszon.

2017-ben a lakosok kérésérea Szél utcában 3 db forgalomlassító küszöböt helyeztünk el, 2,5 millió Ft-ból megújítottuka Csák utca alsó szakaszát, melyeket szintén a polgármesteri keretemből finanszíroztam. 2018-ban 13,6 millió Ft-ból felújítottuk a Vásárhelyi utcát, továbbá annak Munkácsy utcai végénél lefestettük a korlátot és megjavítottuk a lépcsőt is. Megtörtént a Szél-Munkácsy utca csomópontjának ív-és magassági korrekciója és ugyanitt járdát építettünk.Idén felújítottuk a Táncsics utca Dió patika előtti szakaszát. Terveztetjük az általános iskolához vezető Temető utcai gyalogátkelőhelynél telepítendő jelzőlámpát.

A munkám során számos, értékes szakmai tapasztalatot szereztem, örömmel dolgozom az itt élők boldogulásáért. Megtisztelnek, ha bizalommal fordulnak hozzám városunk ügyeiben. Szeretném folytatni a megkezdett munkát, ezért tisztelettel kérem, szavazatukkal támogassák, hogy a választókerület képviselője és polgármester lehessek.

Megosztom a cikket