Budakeszi Őszi Piknik

„A közösség olyan emberek csoportja, akik egyetértenek abban, hogy közösen fognak növekedni.”/Simon Sinek/
Milyen sokan segítettek abban, hogy a mai őszi pikniken jól érezhettük magunkat!
A BVV áldozatkész munkatársai vasárnap is készségesen megteremtették a vendéglátás körülményeit.
Köszönjük Sükösd Leventének, Schiller Etának, Korondy Tamásnak az ízletes ebédet!
Köszönjük a finom hozzávalókat a Rendes Hentesnek, a Mayer Szörpnek, a Grafl Cukrászdának, a Borháló Budakeszinek, a Stelázsinak, Kukli Gábor pátyi hentesnek, Rebersák Attilának.
Hálásak vagyunk a Pitypang óvoda vezetőjének, Varga Valentínának és Kalmár Mónikának az érdekes mozgásfejlesztő foglalkozásért.
Köszönjük a Fuxia ajándékbolt „kincseit” , a Knáb Fitnesstől Pusztai Ildikó frissentartó tornáját.
Az ebéd tálalásában köszönjük a jókedvű segítséget Menczer Tamás országgyűlési képviselőnknek, dr. Győri Ottilia polgármesterünknek. Ostoros Gyula, Ligeti Garbriella, Czifra Zsuzsanna, Somlóvári Józsefné, Ohr Alajos képviselő társaimnak köszönöm a közreműködést. Köszönöm Szijjártó Levente barátom sokoldalú figyelmes szolgálatát.
A KesziKult igazgatójának, ’Sigmond Bertalannak a támogatását és Subicz Attila szórakoztató, vidám zene szolgáltatását, és a sok spontán önkéntes segítséget.
A BKTV most is gondoskodott arról, hogy mások is hírt kapjanak arról, együtt lenni jó!
Az adomány dobozban összegyűlt pénzt: 57 000Ft-ot átutaltam a játszótér számlájára.
Továbbra is köszönettel fogadjuk a lakossági adományokat a Budakeszi Város Önkormányzata társadalmi összefogás számlájára: 50420427-10003664, fontos, hogy a megjegyzés rovatba írják be: Honfoglalás játszótér.
Az eddig összegyűlt pénzből megkezdjük a játszótér felújítását, és új játékokat is telepítünk, tavasszal pedig folytatjuk. Szépülnek, bővülnek a budakeszi játszóterek!
 

Megosztom a cikket