Bemutatkozik a BVV Kft. új ügyvezetője

2014. augusztus 1-jétől Bozsik Ádám tölti be a Budakeszi Város Önkormányzata által alapított Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság (BVV Kft.) ügyvezetői munkakörét. Az alábbiakban röviden bemutatjuk az új vezetőt a  Hírmondó olvasóinak.

 

Bozsik Ádám, a BVV Kft. új vezetője tájrendező- és kertépítő mérnök, településüzemeltető szakirányú diplomával és 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A diplomáját a budapesti Corvinus Egyetemen, 5 éves gyakorlatát főleg egészségügyi intézmények üzemeltetési területén szerezte. Amit ott kellett végeznie, itt is tudja kamatoztatni. Budakeszi Képviselő-testülete kétfordulós meghallgatás után választotta őt 3 pályázó közül.

 

Az új ügyvezető legfőbb célja: Budakeszi rangjához méltó település legyen mind “kinézetileg”, mind “felépítésileg”. Ezen elsősorban az egységes kialakítást, a terek, a parkosítás megtervezett kivitelezését érti. A lakosok és az ide érkezők is minél inkább kihasználhassák a település adta lehetőségeket. Döntőek a Fő utca menti rendezések, hiszen az itt áthaladók ez alapján ítélkeznek. De természetesen a rejtett és kihasználatlan értékekre is oda kell figyelni. Reméli, hogy mindehhez lesz elegendő pénz is, ugyanis a megfelelő terv garantálja az anyagi eszközök biztosítását.

Bozsik Ádámnak Budakeszihez gyermekkori kötődései vannak, ezért is kedvesek számára az itteni feladatok, például a Schieli-kápolna környezetrendezésének befejezése (járdaépítés, tereprendezés).

Alapelve, hogy a tervezendő, illetve a folyamatban lévő objektumokhoz mindig kilátogat, megtekinti azokat, hogy felfedezze a különböző lehetőségeket.

 

Munkájához sok sikert és kitartást kívánunk!

 

Szabó Tibor Mihály

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket