Beindultunk, várunk a BIK-ben!

2013 decemberében nyitotta meg kapuit a Budakeszi Ifjúsági Klub (BIK). Célunk, hogy a fiatalok maguk alakítsák ki a klub arculatát. Olyan agilis fiatalokat keresünk, akik kedvet éreznek a klub programjainak megszervezéséhez. (Önkéntes tevékenységről érdeklődjetek az irodában.) A jövőben célunk, hogy megismerkedjünk a járás és a környék ifjúsági klubjaival, későbbi együttműködés vagy akár klubtalálkozók céljából.

 

 

A nyitás hetében, pénteken ?Harcosok klubja? – NINJUTSU önvédelmi és önismereti órák során a fiatalok betekintést nyerhettek a testet és elmét is próbára tevő harcművészeti formába. A program kapcsán levetítettük – a tréning nevét is jelölő – Harcosok Klubja c. filmet. A fiatalok kipróbálhatták a vadonatúj eszközöket, pl. a csocsóasztalokat, a léghokit, a bokszzsákot, XBOX játékokat és a kényelmes babzsákokat.

A december 27.-i előszilveszteri koncerten több mint 40 diákjegy fogyott, melyből arra következtetésre jutottunk (amit már eddig is sejtettünk), hogy igény mutatkozik különféle ?bulizós? programokra. Ehhez kapcsolódóan a Budakeszi Ifjúsági Klub facebook oldalán létrehoztunk egy aloldalt/csoportot, ahol a csatlakozott fiatalok fórumszerűen véleményezhetik, megvitathatják, megoszthatják egymással az eseményeket, javaslatokat tehetnek. A fiatalok hamarosan az ifi klubos hangulatfotóikat is feltölthetik. A téli szünetben január 3-án és 4-én ?Ismerkedj a Klubbal? címmel fogadtuk egy kis lazításra, feltöltődésre a fiatalokat. Népszerű volt a csocsó, léghoki és az XBOX.

 

Felhívás! A fiatalok aktív és minőségi kikapcsolódásához szeretnénk tárgyi, vagy pénzbeli felajánlást kérni. Használt (jó állapotú) illetve új sport- és játékeszközöket várunk társasjátékok, tatami szőnyeg, Twister, mágneses üzenőfal, fali dekorációk stb.

 

Sok szeretettel várjuk az ifjúsági klubban!

 

Felajánlásukat előre is köszönjük, támogatóink között közzétesszük!!!

A klub nyitvatartási ideje:
SZERDA 15 – 20 óra között
PÉNTEK 15 ? 21 óra között

Állandó program:


– NINJUTSU ? ?HARCOSOK KLUBJA?
Januárban minden pénteken és szombaton az alábbi időpontokban:
Január 10. 19-21, január 11. 19-21 óra között
Január 17. 19-21, január 18. 19-21 óra között
Január 24. 15-18, január 25. 19-21 óra között
Január 31. 15-18 óra között
A foglalkozást vezeti: Keresztes Károly és Biczók Zsófia
Februári időpontokat a későbbiekben közöljük.

Következő szervezett programunk:


?Berágtunk a Valentin napra buli? ? február 15. 17 ? 22 óráig
Anti-Valentin-napi bulit rendezünk a klubban, amelyre azokat várják, akiknek nem jelent örömöt a rózsaszín plüssnyuszik és szívecskék dömpingje. Ettől függetlenül várunk mindenkit ? szerelmeseket, szingliket, magányos farkasokat, baráti társasságokat.

?Farsangi buli – kicsit másképp? ? február 22. 17 -22 óráig
Hagyományos BEÖLTÖZŐS fergeteges farsangi buli csak egy kicsit másképp. Ha úgy érzed, hogy nem tudod a mindennapi öltözködésedbe beilleszteni az egyéniséged, esetleg egy kicsit másképp akarsz öltözni, mint a hétköznapokon vagy kedvenc hősöd bőrébe szeretnél bújni akkor ITT A LEHETŐSÉG, mely EGYBEN FELHÍVÁS A FIATALOKNAK:
Dönts TE arról, hogy milyen buli legyen!
Szavazz és like-olj a facebook-on: BUDAKESZI IFJÚSÁGI KLUB

Ezúton szeretnénk megköszönni az ifjúsági klub eddigi támogatóinak tárgybeli és pénzbeli felajánlásait: Budakeszi Város Önkormányzata, Stulwerk Kf, Bruckner Zoltán, Pataki Krisztina, mindenjatek.hu, Bio Tech USA Kft, BVV Kft, Híd Családsegítő.

 

A BIK megújult helyisége zártkörű rendezvények céljából is kibérelhető: – szülinapok, névnapok, évfordulók, leány- és legénybúcsú, osztálytalálkozó, téma- és kártya party, házibuli, baráti összejövetel…..
Ezekhez kapcsolódóan vendéglátás, party-service, kiegészítő műsorok felár ellenében igényelhetők. Kérje, ajánlatunkat az info@efmk-budakeszi.hu vagy a 06-20-260-0745 telefonszámon.

Oszlánszki Szilvia

Megosztom a cikket