Az áru házhoz megy – Újabb boltok, kereskedők csatlakozását várjuk!

  1. Czeiler István, Keszi-állatosbolt – Kutya-macska eledelek, almok, felszerelések, rágcsáló eledelek, almok, felszerelések, hüllő eledelek, felszerelések – Rendelés leadható a +36 30 944 6660 telefonszámon. Kiszállítás hétköznap délután megbeszélt időpontban, ingyen.
  2. Szatyorbolt – “Híd a termelők és a vásárlók között” az ÖkoKeszi ajánlásával. Organikus gazdaságokból származó termékeket árulnak, személyesen ismernek, minden termelőt és igyekeznek az ilyen termékek iránt érdeklődő vásárlók igényeit lefedni. Választék, további infó a www.szatyorbolt.hu oldalán található. Csütörtök délután/este tudnak az aktuális, honlapon található választékunkból szállítani. A szállítás ára 1000 Ft (2 éve változatlan). Utalással, kp-vel és remélhetőleg már a jövő héten a szállításnál is lehet kártyával fizetni. Ígéretük szerint a rendelések összekészítésénél és a szállításnál a higiéniai szabályokat maximálisan betartják.
  3. Csakjó gyümölcs Budagyöngye – Rendelés: https://forms.gle/AV3ZgMFQxneXr7vY8.
  4. Jenei Cintia – barkát árul – +36 70 626 7663
  5. Szépvölgyi Hússzabóság – A rendeléseket előző nap éjfélig adhatják le az oldalukon, másnap szállítják a termékeket. Részletes információ: https://www.husszabosag.hu/shop_contact.php?tab=shipping
  6. Egyszerűen Finomat – Cégünk csomagolásmentes, környezettudatos kiváló minőségű alapanyagok, pékáruk, zöldség-gyümölcs, napi menük kiszállítását vállalja. Mindezt a lehető legbiztonságosabb ózonos fertőtlenítéssel, rövid határidővel. Folyamatosan bővülő kínálattal szolgáljuk ki kedves megrendelőinket. Elérhetőségünk: https://www.facebook.com/Egyszer%C5%B1en-Finomat-102774111388163/?modal=admin_todo_tour
  7. Emma kézimunka – Üzletünkben kézimunkához, szabáshoz varráshoz szükséges eszközök és anyagok találhatók, de ezen kívül lakástextileket, kreatív kiegészítőket, sőt harisnyákat, zoknikat is árusítunk. A hosszú otthon töltött időben talán ezek is szükségesek lehetnek. Rendeléseket felveszünk telefonon, a -36 20 364 8425-ös telefonszámon, ahol szakértő segítséget is nyújtunk igény esetén. Ezen kívül a rendeléseket elküldhetik az emmakezimunka@orianakretiv.hu e-mail címre, vagy leadhatják a www.emmakezimunka.hu webáruházban. Kiszállítás minden szerdán.

Olyan boltok, cégek, kereskedők jelentkezhetnek “Az áru házhoz megy” kezdeményezésünkhöz, amelyek vállalják termékeik házhoz szállítását Budakeszin. A csatlakozási igényt a kommunikacio.budakeszi@gmail.com címre várjuk.

Megosztom a cikket