Aranyozott képek Budakesziről

A Budakeszi Polgármesteri Hivatal ajánlásával két izgalmas aranyozott kép készült városunkról a Grafic Line kivitelezésében. Az egyik kép egy téli tájkép városunkról, a másik a Himnusz-szoborról készült. A 23 karátos aranyfóliával bevont képek protokolláris, turisztikai és általános ajándékozási célokra egyaránt nagyszerűek.

 

 

Gyakran vagyunk úgy, hogy egy alkalom kapcsán valami maradandót kell alkotni, vagy adni. Sokszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor szívhez szóló ajándékot szeretnénk találni egy számunkra fontos ember részére. Karácsony előtt ez különösen így van.

 

Több, mint 18 éve foglalkozunk a Magyarországon egyedülálló stílusú képek gyártásával.

 

Nálunk ?Képben az arany?! Nem csak azért, mert 23 karátos aranyozott felületre nyomtatjuk képeinket, hanem mert a folyamatosan bővülő kínálatunkban hazánk nevezetes középületeit, várait, templomait, ezeken túlmenően portrék, tájképek, és híres festmények reprodukciói jelennek meg. Szándékunk, hogy ajándéktárgyainkkal valós értékeket adjunk át ügyfeleinknek.

 

Budakeszi lakosként mindig az motoszkált a fejünkben, hogy egyszer a saját településünk építészeti emlékeit is meg kellene jelenítenünk az általunk gyártott ajándéktárgyakon. Ez persze nem kis anyagi befektetést igényel, ezért váratott eddig magára.

 

Három héttel ezelőtt eldöntöttük, hogy limitált példányszámban megvalósítjuk tervünket. Így született meg a Himnusz szobor és Budakeszi egyik legszebb téli látképének aranyozott változata az Önkormányzat támogatásával.

 

Az általunk gyártott képek a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének megtisztelő elismerésével is rendelkeznek, mivel oklevélként, elismerésként, üzleti és protokoll ajándékként, exkluzív meghívóként, vagy képeslapként is felhasználhatók.

 

Reméljük, hogy képeink elnyerik a budakeszi lakosok tetszését is és később talán újabb témákkal bővülhet a budakeszi kínálat.

 

Virágh Beáta

Grafic Line Kft.

Megosztom a cikket