Andrejkó Bernadett (1971-2014)

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2014.11.03-án reggel Andrejkó Bernadett, a Pitypang Sport Óvoda vezetője hosszan tartó betegség után elhunyt.

2014.11.13-án 15.00 órakor vehetünk végső búcsút Detty nénitől a Pitypang Sport Óvodában (Budakeszi, Zichy Péter u. 31.), ahol hamvainál leróhatjuk kegyeletünket.

 

Detty néni – ahogyan mindenki szólította – mindnyájunk számára a kedvességet, a kitartást, a tenni akarást jelentette.

A városért, óvodájáért, a gyerekekért minden tőle telhetőt megtett.

Kiemelkedően hasznos tevékenységeiért Budakeszi Város Képviselő-testülete a 2012-es évben “Budakesziért Emlékéremmel” tüntette ki.

 

 

Táviratcím:

Andrejkó Gyula és Andrejkó Gyuláné

3752 Szendrő, Kenderföld u. 24.

 

Néhány hozzászólás a tragikus hírhez:


Három gyermekem köszönheti Detty néninek, hogy óvodás éveit szeretetben, békességben, gondtalanul tölthette. Mindannyian szeretettel gondolunk rá. Kitartása, elhivatottsága, lelkiereje, a gyerekek iránti szeretete példaértékű. Tényleg nincs igazság! Mélységesen sajnáljuk, őszinte részvétünk!”

Rátzné Nagyfi Krisztina

Néha tényleg azt mondom, hogy nincsen igazság! Nagyon szerették a lányaim is én is, táboraival, görkori edzésével határozott, de mindig kedves egyéniségével bearanyozta a gyerekeim ovis éveit. Köszönet érte Detty! Őszinte részvétünk.”

Bauer Nóra

Nincsenek szavak…Nyugodj békében Detty!”

Dira Bernadett

“Nagyon sajnálom, valóban egy értékes ember volt és a betegségét láthatatlanná téve a gyerekekért élt…. Isten nyugosztalja, a családjának őszinte részvétem.”

Erdélyi Andrea

Korábbi cikkeink:

Andrejkó Bernadett kapta a Budakesziért Emlékérmet

Adj, király, katonát!

Gázcsőtörés Budakeszin

Pitypang ovis szülői összefogás

Videóval feltöltve Micsoda buli! – a Pitypang ovis Jótékonysági est

Megosztom a cikket