Ajándékutalványokat kaptak a HÍD munkatársai

Tízezer forint értékben ajándékutalványokat adott át a HÍD Szociális Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ munkatársainak dr. Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere, a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás elnöke november 15-én a szociális munka napja alkalmából.

A polgármester a szociális intézmény mindhárom Budakeszin működő irodájában azt hangsúlyozta, nagyon fontos és elismerésre méltó munka az, amit a központ dolgozói végeznek. “Csak jókat hallunk mindenfelől önökkel kapcsolatban. Tudjuk, hogy van még bőven javítanivaló az önök munkájának az elismerésén. A BÖT a lehetőségeihez mérten, intézményfenntartóként igyekszik minden eszközzel kifejezni a megbecsülését az önök elhivatottsága iránt” – mondta dr. Győri Ottilia.

A helyi, önkormányzati elismerésen túlmenően jövőre átlagosan 36 százalékkal emelkedik az önkormányzati, civil és egyházi fenntartású szociális intézmények normatív támogatása, nyilatkozta Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Biatorbágyon.

Megosztom a cikket