A sajtó feladata a hiteles, pontos és gyors tájékoztatás

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy más újságban megjelent téves (valószínűleg rosszindulatú) hírekkel ellentétben a médiatevékenységet nem ma kezdtem.

 

 

 

 

 

 

Szakmai múltamhoz tartozik, hogy 2008-ban Kőrösiné dr. Merkl Hilda igazgató asszonnyal közösen megalapítottuk a Prohászkalap c. újságot, melynek egyben főszerkesztője is lettem. Számos lapnak voltam (és vagyok) a főszerkesztője: Budakeszi Hírmondó, Budajenői Kisbíró és Budaörsi Kistérség.

Téves azon információ is, miszerint pénzbeli támogatást kap a Buda Környéki Televízió (BK TV) Budaörstől. Budaörs képviselő-testülete úgy határozott, hogy eszközöket vásárol annak érdekében, hogy a BK TV városukban is fogható legyen.


Olcsóbban, magasabb színvonalon

 

Tisztelt Olvasó!

 

Köszönöm, hogy olvassa a Budakeszi Hírmondót!

 

Engedje meg, hogy tájékoztassam az elmúlt két év eredményeiről.

2011. augusztus 1-jétől feladatom a lap szerkesztése és a hirmondo.budakeszi.hu weblap kezelése. Örömmel mondhatom el, hogy a Budakeszi Hírmondó példányszámát ? a budakeszi háztartások számához igazítva ? 4600 példányszámról 6500-ra emeltük, így elméletileg minden postaládába jut belőle. A korábbi 20 helyett 24 oldalas, fekete-fehér helyett teljesen színes kivitelű az újság, mely Önökről, Önöknek szól.

A lap kiadásának költségét sikerült negyedére csökkenteni. Tehát elmondható, hogy a minőség javítása és a mennyiség növelése mellett is töredékébe kerül a közösségnek ez az Önkormányzat által a lakosok részére ingyenesen biztosított szolgáltatás.

 

A havonta megjelenő Budakeszi Hírmondót a budakeszi Posta dolgozói juttatják el Önhöz. Amennyiben nem jut el Önhöz az újság, kérem, haladéktalanul jelezze!

A hirmondo.budakeszi.hu honlapon júliusban köszönthetjük a 700 000. látogatót. A weblapon naponta 2-3, Budakesziről szóló friss hírrel igyekszünk tájékoztatni Önöket a városi eseményekről.

 

Vegyen részt városunk életében Ön is! Látogasson el minél többször a honlapra! Regisztráljon a honlapon annak érdekében, hogy a heti két alkalommal kiküldött, a városi eseményeket, programokat tartalmazó hírlevelünkből tájékozódni tudjon!

 

A közelmúltban több névtelen levelet kaptam, melyben az író azt kéri, hogy az általa leírtakat jelentessem meg az újságban. Tisztelt névtelen levélíró! Amennyiben vállalhatatlannak érzi az Ön által leírtakat, miből gondolja, hogy én a nevemet adom annak a megjelenéséhez?

 

Az Ön cikkeit, írásait viszont várom a kornelia.balczo@gmail.com e-mail címre! Írjuk együtt az újságot, szerkesszük együtt Budakeszi információs lapját!

 

Megtiszteltetés, ha ír nekem, véleményét örömmel fogadom!

 

 

Balczó Kornélia

főszerkesztő

Megosztom a cikket