A méhek napja van Magyarországon – Támogassuk a helyi méhészeket!

 

“Kedves Budakesziek!

Jó hír: nem nőtt a házi karanténban lévők száma városunkban, továbbra is tíz lakos van járványügyi megfigyelés alatt Budakeszin, mindannyian tünetmentesek. A következő napokban több érintettnek is lejár a hatóságilag elrendelt kéthetes lakhelyelhagyási tilalma. Mindannyiuknak jó egészséget kívánok!

A mostani ünnepi hétvégére a polgármesterek jelen pillanatig nem kaptak felhatalmazást a kijárási korlátozás helyi szigorítására. Így nincs mód a kirándulóhelyek környékén lévő parkolók és a Főtéri park lezárására Budakeszin.

Az anyák napjára tekintettel a mától hatályos új kormányrendelet alapján május 1-én, 2-án és 3-án a virágüzletek korlátozás nélkül nyitva tarthatnak. Vigyünk sok szép virágot az édesanyáknak! 🌺🌷

Magyarországon ma van a méhek napja. 🐝
A világban a csúcsminőségű magyar mézet tartják az egyik legjobbnak. Amikor a finom és egészséges, budakeszi mézet kóstoljuk, gondoljunk arra, hogy mennyi munka van e mögött. Méhek és méhészek közös fáradozása.
Segítsük őket: a méheket azzal, hogy pl. nem nyírjuk le idő előtt előlük a virágos gyepet, a helyi, budakeszi vállalkozóinkat, méhészeinket pedig azzal, hogy tőlük vásároljuk a Budakeszin készült mézet.

Szeretnénk segíteni a budakeszi postafiókban dolgozók munkáját, ezért viszek nekik 50 db mosható védőmaszkot.
Köszönöm szépen Brinda-Molnár Krisztinának az önkormányzatnak adományozott 100 csomag finom-, kamillavirág illatú papír zsebkendőt!

Minden segítség számít! Köszönjük!

Kedves Budakesziek!Jó hír: nem nőtt a házi karanténban lévők száma városunkban, továbbra is tíz lakos van járványügyi…

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. április 30., csütörtök

Megosztom a cikket