A HÁLÓ a Budakeszi Gyermekekért Alapítvány ingyenes táborai

A HÁLÓ a Budakeszi Gyermekekért Alapítvány nagylelkű támogatóinak köszönhetően ingyenes férőhelyet tud biztosítani a következő táborokban:

  • Örökzöld Ökotábor a Budakeszi Arborétumban ( a Budakeszi Arborétum felajánlása) turnusok hetente július 1-augusztus 9-ig ( a jelentkezéskor kérjük megadni a választott hetet is)
  • Rúzs táncnapközi ( A Rúzs Tánciskola felajánlása):július 22-26-ig a Szivárvány Oviban. Napi 3x étkezés, délelőtt barkácsolás, délután pancsolás a sok tánc mellett.
  • Intenzív mozgásfejlesztő hét Pomozi Katalinnal( a Bástya Mozgásfejlesztés felajánlása) 2019. 08. 26-30., 9:30-10:15-ig. Kiscsoportos intenzív mozgásfejlesztés a Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápia, a Komplex Mozgásterápia és a Huple® program elemeit felhasználva. Életkor: középső, nagycsoportos ovis (leendő első osztályosoknak komplex iskola-előkészítő hét azonos időpontban – mozgás és asztali fejlesztés napi 90 percben). Helyszín: Tarkabarka Óvoda, Budakeszi, Fő u. 72.

A jelentkezéseket a halobudakeszi@gmail.com-on várjuk a Jelentkezési lapon, vagy személyesen a Betűtésztában június 19-ig. A táborok tájékoztatója mellékletben megtekinthető.

További fantasztikus hírünk, hogy a TESCO “Ön választ, mi segítünk” programjában a döntőbe kerültünk, így esélyünk van arra, hogy megvalósítsunk egy 6 alkalmas innovatív, képességfejlesztő kézműves szakkört, alkalmanként 30 hátrányos helyzetű budakeszi fiatal számára a 2019/20-as tanévben a Budakeszi Vadaspark Pavilonjában.

Ehhez kérjük az Önök segítségét: Ha június 17 és július 14 között a budakeszi TESCO-ban vásárolnak, fizetéskor kérjenek egy zsetont a szavazáshoz, majd dobják be a szavazatgyűjtő urnába, melyen a HÁLÓ a Budakeszi Gyermekekért Alapítvány neve szerepel. Előre is köszönjük a segítséget, támogatást, lelkesedést mindannyiuknak.

https://tesco.hu/img/tescoce_ychwh_hu/ychwh/downloads/Tesco_On_valaszt_mi_segitunk_6_fordulo_tovabbjutok_megye.pdf

És végül, szeretettel meghívunk mindenkit június 15-én 10:30-ra a Honfoglalás sétány játszóterére, ahol a budakeszi gyermekek élhető jövőjéért egy platánfát ültetünk el. Ugyanekkor fogjuk leleplezni a nagy sikerű rajzpályázatunkról készült molinót is. Várunk mindenkit szeretettel!

HÁLÓ a Budakeszi Gyermekekért Alapítvány

Megosztom a cikket