A budakeszi erős emberek világbajnokok lettek

2013. szeptember végén Eger városa POWER NAGYHATALOMMÁ vált egy hétre, ugyanis a GPC világszervezet Egerben rendezte meg a Fekvenyomó és Erőemelő Világbajnokságot.

Ez óriási lehetőség volt a magyar erőemelők számára, hogy hazai pályán mutassák meg,  ki  mire képes?

 

 

Naná, természetesen a budakeszi erős emberek is erre készültek egész évben.

Csodálatos eredmények születtek:

a legkönnyebb női kategóriában:  MEZEI  KATALIN új Európa-rekorddal világbajnok lett.

 

KOVÁCS ANDREA rutinos, magabiztos versenyzéssel szintén világbajnok lett.

Junior versenyzőnk, SZIGETI  NORBERT új egyéni rekorddal, hatalmasat fejlődve világbajnoki ezüstérmes lett. Minden esélye megvan, hogy hamarosan neki szóljon a Himnusz a dobogó legfelső fokán.

 

Ha már a tanítványok, a lányok ilyen remekül szerepeltek, az edzőjük sem adhatta alább:  SZABÓ OZOR 3 jó nyomással, új világrekordot felállítva lett a szupernehézsúly világbajnoka!!!!!  (Ozynak már  a kezdőfogása is új világcsúcs volt, majd azt követte még kettő.)

 

További szép eredmények születtek még olyan versenyzőktől, akik Ozy vezetésével készült a vb-re, de nem Budakeszin laknak.

A versenyzők szeretnének köszönetet mondani a polgármester asszonynak, dr. Csutoráné dr. Győri Ottiliának és a képviselő-testületnek az anyagi segítségért, és óriási köszönet Brinda Ferinek, hogy biztosította és továbbra is biztosítja a nyugodt edzési lehetőséget a kis konditermünkben, ahonnan továbbra is szeretnénk eljutni a világ élvonalába.

 

 

Megosztom a cikket