Budakeszin elsőként, szemétszedés mobil applikációval (is)!

Magyarországon elsőként (pilotprogramként) Budakeszin elérhető, ingyenesen letölthető a telefonokra a WePlog mobil applikáció, amellyel hatékonyabb lehet az összefogás egy-egy település megtisztítására, a köztéren eldobott hulladékok összegyűjtésére, eltakarítására.

Az applikáció egyik fejlesztője, Hajdú Tamás a Budakeszi Hírmondónak elmondta, a magyar nyelvű fordítás hamarosan elkészül, de addig is szabadon, ingyenesen használható az alkalmazás, akár Budakeszin is.

Ezt már a hétvégi, vasárnap délelőtti Városi Szemétszedő Akció idején is használhatjuk, ezzel is segítve a minél hatékonyabb együttműködést a résztvevők között.

Szemétszedés mobilalkalmazással (is) 🙂

Már nálunk is elérhető, letölthető a telefonokra a WePlog mobil applikáció, amellyel hatékonyabb lehet az összefogás egy-egy település megtisztítására, a köztéren eldobott hulladékok összegyűjtésére, eltakarítására. Az applikáció egyik fejlesztője, Hajdú Tamás a Budakeszi Hírmondónak elmondta, a magyar nyelvű fordítás hamarosan elkészül, de addig is szabadon, ingyenesen használható az alkalmazás, akár Budakeszin is. Ezt már a hétvégi, vasárnap délelőtti Városi Szemétszedő Akció idején is használhatjuk, ezzel is segítve a minél hatékonyabb együttműködést a résztvevők között.https://www.facebook.com/weplog/?tn-str=k*Fhttps://weplog.be/?fbclid=IwAR24aOdLRzeoAseU7GbbeR-PvjxcFltiKTCaAjtCyWttN4qy25RnhO0fxLs

Közzétette: Budakeszi Hírmondó hivatalos oldala – 2020. június 17., szerda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Megosztom a cikket