Vízilabda, műúszás és úszás a Külker Parkban

A Budakeszin élő gyerekek számára jó lehetőség nyílt arra, hogy  ezentúl a közelben úszhassanak, vízilabdázhassanak, vagy éppen a lányok műúszást tanulhassanak.

 

Csupán néhány kilométerre a településtől, a Budakeszi úton várjuk az úszás, a műúszás és a vízilabda után érdeklődő fiúkat és lányokat. 2015 szeptemberétől beindul a vízi élet a Külker Parkban, ahol az Oázis Sport Club immáron negyedik állomásán kezdi meg a szakértő oktatást. A Buda szívében lévő csodálatos strand az állami sporttámogatásnak  köszönhetően ezentúl egész évben látogatható lesz.

A gyerekek először sok játékkal és fejlesztő úszással kezdenek, majd ha már kitartóan és gyorsan tudnak úszni és szép a technikájuk is, akkor kezdik tanulni a műúszás és a vízilabda fortélyait.

 

Egyesületünk fő célja, hogy az eddig uszodától távol lévő, Budapest közeli településekről: Budakesziről, Telkiről, Budajenőről és Pátyról toborozza a sportolni vágyó kisiskolásokat.

Az egyesület augusztus 27-én nyílt napot, augusztus 31-én pedig sportnapot tart az érdeklődők számára. A programok mind két nap 17 órától kezdődnek.

Cím: Bp., Budakeszi út 73. Elérhetőségek: tel.: 06-30-930-5228, e-mail: oazis@oazissport.hu, web: www.oazissport.hu

Keress bennünket a facebook-on és a youtube-on is!

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Ábráhám István

vezetőedző

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket