Veszély leselkedik a budakesziek pénztárcájára

Mi soha sem kérünk pénzt a helyszínen! 
 
Nem győzzük hangsúlyozni és felhívni rá a figyelmet, hogy társaságunk munkatársai soha semmilyen munkáért nem kérnek és nem is vehetnek át készpénzt a helyszínen. Nem úgy a csalók, akik hol vízművesnek, hol a csatornaszolgáltató munkatársának vagy azok alvállalkozójának adják ki magukat! Ezúttal Budakeszin. 
Már az is gyanús kell, hogy legyen, ha valaki ránk hivatkozva az ingatlanokba akar bejutni, különösen, ha ezt előzetes értesítés nélkül teszi. A szolgáltatók felelőssége a közcsőhálózatig tart, ami általában az ingatlanok fővízmérőjénél ér véget. Munkatársaink azon belül nem is végezhetnek a közszolgáltatással – víz- és csatornaszolgáltatás – kapcsolatos munkát. Bár vannak olyan kiegészítő szolgáltatásaink, amelyek a belső hálózatra vonatkoznak, ezeket a feladatokat azonban kizárólag a fogyasztók előzetes megrendelése és annak visszaigazolása után, időpontegyeztetést követően látják el a szakemberek.
 Bármilyen kétség vagy gyanú esetén érdemes azonnal információt és megerősítést kérni társaságunk ügyfélszolgálati munkatársaitól a +36-1 247 7777 telefonszámon.
Ne legyen senki csalók áldozata! Óvjuk meg ettől idősebb rokonainkat, szomszédainkat is, figyelmeztessük őket a veszélyekre!
 
Megosztom a cikket