Véget értek a nehéz idők, jöhet az óvatos nyitás

A tavasz vége felé, nyár elején mindannyian abban reménykedünk, hogy lassan újraindul a közösségi élet Budakeszin. Bízzunk benne, hogy ha betartjuk az előírásokat, a vírushelyzet továbbra is javulni fog, és együtt örülhetünk majd ennek a családi napon, és ősszel a sörfesztiválon is. Megünnepelhetjük közösen újra, hogy Budakeszin élni jó!

“Most a köszönet ideje van. Az önkormányzat nevében is köszönöm mindenkinek, aki tette a dolgát az elmúlt hetekben. Köszönöm az áldozatos munkát a Híd Családsegítőnek, a sok-sok önkéntesnek, a védőmaszkokat varró óvónőknek, bölcsődei dolgozóknak, a köztéri fertőtlenítést végző önkéntes tűzoltóknak, a rászoruló időseket segítő polgárőröknek és közterület-felügyelőknek, és mindenkinek, aki segítette a védekezést.”

– mondta a Fő téri parkban tartott köztéri koncert közönségének a polgármester.

“A Budakeszi Hagyományőrző Kör Fúvószenekarának külön is köszönöm a színvonalas köztéri koncerteket az elmúlt hetekben, és a mai fellépést is. Köszönet jár Ligetfalvi Károly és Schrotti János elnök uraknak is ezért. Büszkék vagyunk rájuk, mi budakesziek! ”

– tette hozzá dr. Győri Ottilia.

Újraindult a közösségi élet Budakeszin. Koncert a Fő téri parkban!🎉

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. május 23., szombat

 
Megosztom a cikket