Változatos programok az önkormányzati nyári táborban

Egyre több gyermek élvezheti az önkormányzati nyári tábor színes programjait.

Sokan kérdezik, ezért megerősítjük, hogy folyamatosan lehet jelentkezni, ugyanis igény szerint biztosítjuk a helyet. DE! Az ebéd megrendeléséhez és a szükséges számú pedagógus biztosításához az kell, hogy a szülő elküldje a gyermek jelentkezési lapját a tábort megelőző hét szerda 16:30 óráig, és át is utalja a befizetést. Az érdeklődők írhatnak a 2022nyaritabor@gmail.com e-mail címre, önkormányzatunk honlapján pedig megtalálhatják a jelentkezési lapot.

Gyermekeink strandolhatnak, fejleszthetik kézügyességüket, megismerkedhetnek a közlekedési szabályokkal rendőreink segítségével, csapatépítő játékkal fejleszthetik érzelmi intelligenciájukat, táncolhatnak, sportolhatnak, élhetnek a főváros gazdag programkínálatával.

A rájuk vigyázó pedagógusok az időjárásra tekintettel módosítanak a programon, ha szükséges. Élményszerű tapasztalat a kutyás bemutató: Kurys Anita viselkedésterapeuta és etológus játékos feladatok segítségével mutatja be a gyerekeknek, hogyan tudnak közelebb kerülni a kutyushoz, egy 10 éves staffordshire terrierhez. Pórázon vezethetik végig az akadálypályán, sőt jutalomfalattal vehetik rá a feladatokra, de még utánozhatják is. Vidám, mozgalmas tábori heteket szervezünk, figyelünk arra, hogy aki több hetet tölt el a táborban, az is különböző programokon vegyen részt.

Köszönet kiváló pedagógusainknak, az önkormányzati dolgozóknak, és a tábori heteket szervező Németh Katalin igazgató-helyettesnek, hogy mindent megtesznek a budakeszi családokért és a táborozó gyerekekért!

Budakeszi Hírmondó 2022 július

 

Megosztom a cikket