Utánpótlás körkép (2021. 11. 18-21.)

A  Budai Farkasok-Rév Group két utánpótlás csapata volt akcióban az elmúlt héten: az ifik és a serdülők is Veszprémben léptek pályára csütörtökön.

Előbbiek egy küzdelmes, kiállításokban is bővelkedő meccset nyertek meg két góllal, míg utóbbiak nyolcgólos vereséget szenvedtek a Veszprémi KKFT ellen.

November 18., csütörtök:

Férfi Ifjúsági I. osztály – Nyugat, 9. forduló

Veszprémi KKFT – Budai Farkasok-Rév Group 3840 (1820)

Korsós Ádám vezetőedző: 

“Egy nagyon jó, végig kiélezett mérkőzésen sikerült a listavezető otthonából elrabolnunk a pontokat. Támadójátékunk jól működött, helyzetkihasználásunk is rendben volt a küzdelem nagy részében. Védekezésünk viszont még mindig nem az elképzeléseim szerint működik, erre több időt fogunk fordítani az elkövetkező időszakban. A siker kulcsa az volt, hogy a több kimagasló egyéni teljesítmény mellett igazi CSAPATként viselkedtünk, aki pályára került tudott hozni egy kis pluszt, a kispad végig együttélt a játékkal, így át tudtuk vészelni a nehezebb periódusokat is.”

 

Fiú Serdülő I. osztály – Nyugat, 9. forduló

Veszprémi KKFT – Budai Farkasok-Rév Group 3830 (1915)

Korsós Ádám edző: 

“Sajnos a mérkőzés végére elfogytunk, és így egy nagyobb arányú vereséget könyvelhettünk el. Szégyenkeznivalónk nincsen, támadásban szép dolgokat csináltunk. Mivel mindösszesen három belső posztos játékos volt egészséges, ezért viszonylag sokat játszottunk két beállóval, amit hellyel- közel szépen megoldottak a fiúk annak ellenére, hogy ezt a játékelemet nem nagyon gyakoroltuk még az edzéseken. Ami feltűnően gyengén működött, védekezésben az “egyes” és “kettes” közötti terület sebezhetősége, ezen mindenképpen javítani kell. Jobbulást kívánunk Rigó Bálintnak!”

Megosztom a cikket