Ünnep volt a téren – fesztivál volt Budakeszin

Sikeres volt a Jég és Fény Fesztivál szombaton, forralt bor- és süteményillat lengte be a budakeszi közösségi teret, hosszan lehetne sorolni a jégpálya-avatón megvalósult programkínálatot.Dr. Győri Ottilia polgármester Jung Tímea budakeszi lakos társaságában azt hangsúlyozta, hogy az önkormányzat igyekszik a lehetőségein belül minden olyan lakossági javaslatot támogatni, amely a közösség érdekeit szolgálja.

„Fantasztikus lenne egy karácsonyi fesztivál, írta az őszi sörfesztivál után Jung Tímea, és íme, itt vagyunk, megvalósult a kérés.” – mondta a polgármester. „Fantasztikus lett!” – erősítette meg az elhangzottakat Jung Tímea. A fűtött sátorban folyamatosan voltak a gyerekműsorok, este az Ivan&The Parazol koncerten is jó volt a hangulat.

A művelődési házban a kézműves foglakozások voltak a legnépszerűbbek. A süteménysütő verseny zsűrizése után majd’ minden fesztiválozónak jutott kóstoló süteményekből, sokan örömmel ízlelgették a körbekínált finomságokat.

A verseny abszolút győztese, a Budakeszi 2018-as évi süteménye cím birtokosa Nagy-Takács Ágnes az erdei évszakok tortával. A gyermekek kategóriájában a 11 éves Hegedűs Jázmin győzött Maxi King tortával.

Megosztom a cikket