Új vezető a Szivárvány Óvoda élén

A Szivárvány Óvoda vezetője nyugdíjba vonul. Az óvodavezetői posztot korábbi helyettese Molnárné Nagy Ildikó töltötte be 2012. december 1-jén.

 

 

 

 

Kőrösi Péterné 43 évig dolgozott a budakeszi Szivárvány Óvodában. Az óvodavezetőnek ez volt az első és egyetlen munkahelye. Nyugdíjba vonulását követően posztját, megbízott óvodavezetőként korábbi helyettese Molnárné Nagy Ildikó tölti be. Az új óvodavezető egy rövid interjút adott lapunknak:

 

?Engedjék meg, hogy néhány szóval bemutatkozzam. Óvodapedagógusi pályafutásomat ? a középiskolai tanulmányaim elvégését követően ? tizennyolc évvel ezelőtt kezdtem. A Szivárvány Óvodában ? melyet korábban III. számú Napközi Otthonos Óvodaként ismerhettek ? 1996 óta dolgozom. Elmondhatom, hogy jól ismerem az intézmény múltját és jelenét. Ezen ismeretekre alapozva tervezem annak jövőjét. Kiemelt célom erősíteni az óvoda szakmai színvonalát, a nevelés hatékonyságát, valamint a szülőkkel való konstruktív együttműködést.

 

Életem során prioritásként kezeltem a képzéseken történő részvételt. Már az első diplomám megszerzése után tovább bővítettem ismereteimet, számos továbbképzésen, tanfolyamon vettem részt, mely szemléletet kollegáim között is terjeszteni kívánom.

Az élet új kihívás elé állított 2008-ban, amikor az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai Karán vezető óvodapedagógusi szakvizsgát tettem, és még ebben az évben megkaptam az intézményvezető-helyettesi megbízást.

Jelenleg az ELTE Pedagógiai és Pszichológia Kar, Neveléstudományi Mesterképzési Szak utolsó éves hallgatója vagyok. Eddigi tapasztalataim és megszerzett ismereteim birtokában továbbra is igyekszem megfelelő szintű tudásra szert tenni a kora gyermekkori nevelés műveléséhez és alkalmazásához.

Megbízott intézményvezetőként törekszem a szülői, a dolgozói és a fenntartói elégedettség gyors növekedésére? ? nyilatkozta lapunknak Molnárné Nagy Ildikó.

 

Balczó Kornélia

Megosztom a cikket