Új lehetőségek a budakeszi egészségügyi központban

Kedves budakeszi járás lakosai, kedves anyukák, apukák!
Az őszi-téli időszak nem csak a COVID-19-nek, de sok egyéb kórokozónak is kedvez, így gyakran szembesülünk gyermekeink alsó, felső légúti, hurutos betegségeivel. A legfiatalabb korosztály, a 0-2 éves korúak érzékenyen reagálhatnak (ezért nagyon sok tényező felelős, pl. a fejletlen, szűkebb légutak). Először csak az orruk folyik / dugul el, később megváltozhat a légzésük, váladék szaporodik fel a légútjaikban, ami köhögteti őket, mindez együtt negatívan befolyásolja a táplálást és rontja az alvásminőséget.
A Budakeszi Egészségügyi Központ Gyógytorna – Fizioterápia részlegének új szolgáltatásaként, a két év alatti gyermekeket respiratórikus fizioterápiában részesítjük, ami tulajdonképpen váladék mobilizálást jelent a felső és az alsó légutakból, könnyítve ezzel a kis pacienseink aktuális állapotán.
A kezeléshez háziorvosi beutaló szükséges. Kérdés esetén vegyék fel velünk a kapcsolatot, központi telefonszámon: 06 20 336 1915 vagy hívhatják közvetelenül Prezenszki Balázst a BEK vezető gyógytornászát a 06-30-925-47-88-as telefonszámon.

Fontos hírünk Önöknek, hogy intézményvezetőnk további erőfeszítéseket tesz a gyermekgyógytorna és a gyógymasszázs beindítása érdekében!

Megosztom a cikket