Töltsd ki a kérdőívet és NYERJ tabletet, kiadványcsomagot vagy páros belépőt az esztergomi Vízeumba!

Kvíz gyermekeknek (10-18 év)

Kedves Kitöltő! Kedves Oktató!

Szeretettel köszöntünk a Klímabarát Települések Szövetsége és a Magyar Víziközmű Szövetség által – a KEHOP-2.1.7-19-2019-00023. azonosítószámú és „A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció” elnevezésű pályázat keretében – kidolgozott online kérdőív felületén. A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. A kérdéssor csak zárt kérdéseket tartalmaz, tehát nyílt, kifejtős kérdések nincsenek benne. Minden kérdésre egy-egy helyes válasz adható.
A kérdőív 4 témakört ölel fel: (1) az ivóvízkészlet tudatos, fenntartható és takarékos használata, védelme, (2) a vízbázisvédelem szükségessége, módja, (3) víziközmű-szolgáltatás Magyarországon, valamint (4) a csatornahasználati kultúra ismerete. A kérdőív kitöltése során elérhető maximális pontszám: 34 pont. A kérdésekhez tartozó illusztrációk segítenek a helyes válaszok megadásában.
A kérdőív kitöltői közül a legjobban teljesítő 25% között értékes ajándékokat sorsolunk ki:

  • 1 db tablet
  • 1 db kiadványcsomag a Klímabarát Települések Szövetségétől
  • 1 db páros belépő az esztergomi Vízeumba

A kérdőív kitöltői adatvédelmi nyilatkozattal járulnak hozzá adataik kezeléséhez. A második szakaszban az első szakasz kitöltőit újból felkeressük az ismételt kitöltésre.
A kérdőív kitölthető 2021. szeptember 30-ig. Sorsolás és e-mailes értesítés 2021. október 7-én. Játsszatok velünk!

Jó munkát kíván:
a Klímabarát Települések Szövetsége és a Magyar Víziközmű Szövetség

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUnokb6P2ghHsXiYoc4omLefzTxW2bVZJMjBXouchcddmhuw/viewform

Megosztom a cikket