Több mint harminc év után ismét lesz pingpong Budakeszin!

Júliusban bejegyezte a Budapest Környéki Törvényszék a Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Sportegyesületet.

 

A Budakeszin élő pingpongkedvelők, az éjszakai pingpongverseny lelkes és tehetséges résztvevői kérték Budakeszi város vezetését, élessze újjá a városban a pingpong életet. Önkormányzatunk a képviselő-testület támogató döntése alapján  alapító tagként vett részt az április 22-én megtartott alakuló ülésen.

Elnöknek Pósfai Gábort, Budakeszi szülöttét választottuk, aki a Magyar Asztalitenisz Szövetség alelnöke, a Dechatlon ügyvezető igazgatója, és maga is Budakeszin kezdte pingpong sportkarrierjét.

Június első hétvégéjén szerveztünk egy városi amatőr bajnokságot, annak regisztrációs díja már az egyesület bevételét képezte.

A szokásos városi éjszakai pingpongbajnokságot már a működését hivatalosan is megkezdő egyesület szervezi.

Ebben az évben augusztus utolsó hétvégéjén az első budakeszi nyári színház előadásai lesznek csütörtökön, pénteken, szombaton este nyolc órakor a makkosmáriai templom kertjében. Itt egyik bajnokunk is szerepet kapott, ezért az éjszakai bajnokságot egy nem távoli, későbbi időpontra halasztjuk.
Már most hirdetjük a szülőknek, gyermekeknek, hogy hetente kétszer két órában lesznek pingpongedzések, délután négy és hat óra között, hattól hétig pedig a felnőtt sportolókat várjuk rekreációs játékra. A pontos napot és helyszínt később jelöljük ki. .
Kérjük, akik szeretnének játszani, belépni az egyesületbe, mielőbb jelentkezzenek az egyesület titkáránál, Tajti Enikőnél.

 

Elérhetősége: tajti.eniko@budakeszi.hu, 23 535-710/110 mellék, ügyfélszolgálat.

Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk.

 

Bakács Bernadett

alpolgármester

Megosztom a cikket