Télűzés a Pitypang Sport Oviban

Hetekkel a mulatság előtt lázas készülődés kezdődött az otthonokban. A gyerekek suttogva újságolták titkaikat, hogy milyen jelmezeket készítenek otthon az ügyes kezű anyukák, nagymamák. Különös izgalommal számolták visszafelé a napokat a farsangig.

 

A konyhatündér apukák, anyukák, nagymamák segítségével készültek a hagyományos cukros és ízes fánkok, amit a kicsik gyorsan elfogyasztottak.

 

A nagy napon mindenki sietett az oviba, hogy minél hamarabb bemutathassa a barátainak a jelmezét. A délelőtt vidám, játékos versengésekkel, zsákbamacskával és a Napraforgó együttes fergeteges hangulatú táncházával telt el. Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak a közös tánc, a ?házasságkötés?, az erőpróba és a kiszebáb úsztatása során.

 

Aki esetleg nem fáradt el a sok táncban, az folytathatta a felállított hatalmas légvárban a mókázást. A varázskezű arcfestők a gyerekek kérését teljesítve készítették folyamatosan a jelmezekhez illő arcdíszeket.

 

A gyerekek már a következő jelmezüket tervezgetik, de reméljük, hogy elég hangosak és ijesztőek voltak most is, a tél jól megijedt, elbujdokolt, és elő sem merészkedik novemberig.

 

Csüllög Angéla

 

Fotógaléria itt.

Megosztom a cikket