Tegyen javaslatot a Virágos Budakesziért díj adományozására

Ez évben augusztus 19-én, vasárnap a XXIII. Családi Nap Fesztivál keretében – a főzőverseny eredményhirdetése előtt – kívánjuk átadni a maximum tíz legszebbnek ítélt porta tulajdonosának a Virágos Budakesziért 2017 feliratú, stilizált virágcsokrot ábrázoló, házfalra kihelyezhető, fém emléktáblát. A díjjal 10.000 Ft értékű dísznövény vásárlására jogosító utalvány is jár, mely a Budakeszi Oázis Kertészet felajánlása.

 

 

 

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhívja a város lakóit, hogy

–          saját, közvetlen környezetük tisztán és rendben tartásával, rendezésével,

–          az épülethomlokzat felújításával,

–          utcai, kerti virágok, dísznövények és virágos cserjék ültetésével,

–          utcai ablakokba, balkonokra cserepes virágok elhelyezésével járuljanak hozzá lakókörnyezetük csinosításához.

 

A 2017. július 14-ig beérkező javaslatokat Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által felkért bíráló bizottság helyszíni megtekintést követően értékeli és maximum a tíz legjobbat kiválasztja, és a Képviselő-testület elé terjeszti.

 

Kérem városunk lakosságát, hogy írásos javaslataikat

2017. július 14. péntek 12 óráig

 

 

a Budakeszi Polgármesteri Hivatalban (2092 Budakeszi, Fő u. 179.) elhelyezett gyűjtődobozba vagy e-mailen a pm.titkar@budakeszi.hu email címre eljuttatni szíveskedjenek!

 

Kérjük, hogy korábban már díjazott portákra ne tegyenek javaslatot, mert a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének Virágos Budakesziért díj adományozásáról szóló 33/2011. (VI. 10.) önkormányzati rendelete értelmében a díj csak 10 év után adható ki ismételten!

 

Tisztelettel:

dr. Győri Ottilia

 

támogatásával

Megosztom a cikket