Tarkabarka Sportnap

Már-már azt hittük, ismét elmarad a nagy verseny, és az égiek sem akarják, hogy az ovisok összemérhessék erejüket, ügyességüket, tudásukat egy közös nagy játékos sportnapon. A HÍD Szociális és Gyermekjóléti Intézményi Társulás rendezésében és szervezésében a májusban meghirdetett napokra hiába készültek a gyermekek, mert az a kevés kis csapadék, amit idén élvezhettünk, az pont akkorra tartogatta magát.

 

 

 

Az új tanévben, most szeptember 25-én hajnalban ismét megdörrent az ég, de reggelre már napfényben pompáztak a budai hegyek, így a vizes, sáros sportpálya helyett ? a Pitypang Óvoda dolgozóinak kedves invitálására és az óvodavezetők összefogásának köszönhetően ? végre a Cica csoport képviseletében a Tarkabarka Óvodából felkerekedtünk, és megmutathattuk ügyességünket, felkészültségünket a Pitypang és Szivárvány Óvoda gyermekeinek.

 

A vendéglátók játékos, lendületes, zenés bemelegítő programja után végre kezdődhetett a nagy ?verseny?. A tornateremben az olimpiai szurkolótábort meghazudtoló hangzavar közepette biztatták egymást a gyermekek, ahol váltott, 10 fős csapatok lelkes, önfeledt versengése emelte a hangulatot a jobb eredmény érdekében, melyben a gyermekek ? bármelyik óvoda mezében voltak is ? nagyon helytálltak. Így mi is csillogó ezüstéremmel a nyakunkban és kis ajándékkal a kezünkben, no meg hasznos tapasztalatokkal a tarsolyunkban, térhettünk haza óvodánkba. A több órás program kellemes fáradságával térhettek gyermekeink a finom ebéd utáni csendes pihenőre.

 

Jandrasics Rita

óvodapedagógus

 

 

Megosztom a cikket