Tájékoztatás forgalmirend-változásról

TISZTELT BUDAKESZIEK!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. október 4-én (péntek) a Budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Központ (EFMK) udvarán és a Kossuth utcában kerül megrendezésre a „Budakeszi Szabadságkoncert” nevű rendezvény. A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében, a Kossuth utcának a Fő utca- Erdő utca közötti szakasza az EFMK gépjárműparkoló kijáratának vonalában lezárásra kerül, azaz az Erdő utca felől és a Fő utca felől is zsákutca lesz!

A fenti útlezárás 2019. október 4-én (péntek) 15:00 órától- 24:00 óráig fog tartani!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendezvény idejére a Kossuth utcának a Fő utca- EFMK parkoló kijárat közötti szakasza lezárásra kerül. Ezért tisztelettel kérjük a környéken lakó gépkocsi tulajdonosokat, hogy a rendezvény napján, 2019. október 4-én (péntek) reggel 8 óráig szíveskedjenek elhagyni a Kossuth utca lezárandó szakaszát.
Természetesen a lezárás ideje alatt, a Kossuth utcának az Erdő utca- EFMK parkoló kijárat közötti szakaszán a gépkocsi közlekedés zavartalan marad! Arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvénnyel kapcsolatos előkészítő munkák miatt, az EFMK parkolója már 2019. október 3-án (csütörtök) 22:00 órától kerül lezárásra, így ott gépjárművel való parkolás a rendezvény végéig nem lesz lehetséges.

Az esetlegesen okozott kellemetlenség miatt előzetesen is szíves elnézésüket kérjük.

Budakeszi, 2019. szeptember 27.
Támogató együttműködésében bízva tisztelettel:
Uzsoki Gábor
Budakörnyéki Közterület-felügyelet
intézményvezető

Megosztom a cikket