SZIA BORBÁL 2014

Miért is kezdtünk bele immár 4. éve a bál időt és energiát nem kímélő szervezésébe?

A fergeteges hangulatért, a jókedvű mulatozásért, amelyben idén is része volt mindazoknak, akik elfogadták meghívásunkat, és jelenlétükkel megtisztelték a SZIA tanári karát.

A bál a közös élményen túl hasznos cél megvalósításához is segít: a belépők és támogatójegyek összegéből projektorok vásárlását szeretnénk megvalósítani, hogy oktató munkánk színvonalasabbá és korszerűbbé válhasson.

 

 

Mi járult hozzá a sikerhez? Nagyon sok minden. Többek között a gondos előkészítés és lebonyolítás, melyet egy jól összeszokott csapat végzett Ganyecz Magdi irányításával. A jegyeladásba bekapcsolódtak az SZMK-tagok, a tornatermet bálteremmé varázsolták a segítő kollégák és diákok, a talpalávalót DJ Viktor válogatta. A műsort a szülőkből álló Tarkabarka-Kunterbunt tánccsoport nyitotta, majd Jánosi Attila és a Honvéd Néptáncegyüttes tagjai következtek. Zárásként Acsai Andrea kollégánk rocky bemutatóját láthattuk. Ezzel kezdetét vette a szűnni nem akaró táncos mulatság.

 

Köszönjük azoknak a cégeknek, magánszemélyeknek támogató felajánlását, akik hozzájárultak ahhoz, hogy örömet szerezzenek a tombola nyerteseinek. Bizony voltak szerencsésebbek, akiket többször is előnyben részesített Fortuna!

Mindezek megerősítenek bennünket, hogy érdemes folytatni a bál szervezését, hiszen régebbi tanítványaink szülei is visszatértek közénk, hogy együtt lehessenek részesei a bálozás élményének új „gyerekeink” szüleivel.

 

Ugye találkozunk jövőre is?

 

Czifra Zsuzsanna és Suda Éva

 

Fotógaléria itt.

Megosztom a cikket