SZEZONZÁRÓ VERSENY A VIADALNÁL

Március 30-án, a műanyag sípálya területe izgalommal teli, vidám gyerekek zsongásától vált hangossá.

A Viadal Sport Egyesületben hagyomány, hogy szezon végén síverseny keretében mutatják be a kis síversenyzők megszerzett tudásukat. A versenyt korosztályonként tartják meg, és érmekkel, ajándékokkal jutalmazzák a teljesítményeket. A DECATHLON támogatásának köszönhetően csodás labdákkal, sporteszközökkel ajándékozták meg a kisgyermekeket.

Hellner Péternek és edzőtársainak tanítványai  57-en álltak rajthoz. A fotocellás időmérés megbízhatóan pontos, ezért meglepő volt, hogy a pályacsúcsot idén először két hölgy, századra azonos időre futotta. Tehát egy kupa helyett, két kupával díjazták a legjobb időt teljesítő gyerekeket. Skultéty Eszter és Kapuvári Minka lett pályacsúccsal a győztes.

A remek hangulatú verseny másnapján a Viadal közössége felszedte a pályát. A sok szorgos kéz hamar végzett, ezután a gulyásparti következett, majd az édesanyák és nagyikák mennyei sütijei, amelyet közösen fogyasztottak el.

A szervezők szeretettel várják a síelés után érdeklődő gyerekek jelentkezését (www.viadalse.hu/) a nyári táborra és a következő síszezonra, amely októberben indul majd.

Megosztom a cikket