Szépségkirálynőnk a világversenyen

Szunai Linda lázasan készül a november 6-ai Miss World 2011, Londonban megrendezésre kerülő világversenyre, ahol Magyarországot fogja képviselni. Napi egyszeri étkezés, a mindennapos edzés mellett önsanyargatásnak tűnhet, de Linda örömmel vállalta, és mint mondta: ?Ennyit megér nekem a dolog, mert úgy gondolom, hogy olyan formába kell magamat hoznom, hogy 100%-ot kihozzak magamból. Úgy akarok fennállni a színpadon, hogy meg legyek magammal elégedve.?

 

 

Szunai Linda (18) Budakeszin élt, amikor elnyerte ?A Szépségkirálynő 2011? címet. Azóta Budapestre költözött, a cím mellé járó lakásba. Fájó szívvel hagyta itt szeretett városát és édesanyját, de akkor ígéretet tett, hogy ha teheti, ellátogat Budakeszire.

 

 

Linda már Londonba van, a november 6-ai világversenyre készül, ahová Benes Anita divattervező ruháit vitte magával. A szépségkirálynőnek öt koktélruhát és öt estélyit kellett magával vinnie. Ruhái kiválasztásánál a közönség segítségét kérte egy közösségi portálon, ahol a szavazni lehetett a ruhakölteményekre.

 

Lindát szerkesztőségünk Londonban érte el:

Őszintén szólva egy dolog miatt várom csak a versenyt…hogy végre vége legyen és hazamehessek. Azt gondoltam, hogy itt kint minden nagyon jó lesz, de sajnos csalódnom kellett és a versenytárasaim is hasonló véleményen vannak. Mindnyájan haza szeretnének már menni. Naphosszat csak próbálunk és szervezetlen az egész. Megpróbáltam élvezni az itt létet és valóban voltak jó pillanatok, de a családom támogatása nélkül nem tudnám végigcsinálni ? nyilatkozta lapunknak Szunai Linda.

 

Miss World 2011 élő közvetítés: FEM3 november 6. (vasárnap) 18:00

 

Kedves Linda! Sok sikert kívánunk!

Veled együtt izgulunk, szurkolunk neked.

Hajrá Linda! Hajrá Budakeszi! Hajrá Magyarország!

 

Balczó Kornélia

Megosztom a cikket