Segítsünk egy bajban lévő budakeszi kislánynak!

„Kislányunk, Telegdi Szimonetta, 2015.07.19-én született. A 9 hónap várakozás csodálatos volt és problémamentes, de sajnos a születésekor minden egy csapásra összeomlott. Szimi súlyos oxigénhiánnyal jött a világra, melynek következményei minden nap velünk vannak.
Az agyi bénulás mellett, ami kihat a mozgás- és beszédközpontra, epilepsziás rohamokkal is gyakran meg kell küzdenünk. Pici kora óta folyamatosan hordjuk fejlesztésekre, mert reméljük és hisszük, hogy számára egy jobb és könnyebb életet érhetünk el a jövőben.
 
Találtunk egy nagyszerű orvost, dr. Igor Nazarov, aki tavaly elvállalta Szimi első műtétét. A műtét óta sok területen javult az állapota, de idén újabb műtétre és még több intenzív fejlesztésre lesz szüksége. Sajnos minden igyekezetünk ellenére, támogatók nélkül nem fogjuk tudni ismét finanszírozni a több millió forintos műtétet és az utána következő terápiákat.
 
Hiszem, hisszük, még ha csámpásan is, de egyszer kéz a kézben sétálhatunk együtt, közösen játszhatunk más gyermekekkel Szimonettával. Hinnem kell, hogy lehet szebb és minőségibb az élete!
 
Tisztelettel kérem Önöket, ha van rá mód és lehetőség, akkor támogassák a kislányomat!
 
Rendkívüli hálával és mély tisztelettel:
Zengl Szilvia, egy csodálatos kislány édesanyja, budakeszi lakos”
 
Megosztom a cikket