Segíts, hogy egy álom valóra váljon!

Remélem Ozi álma is teljesülhet, és támogatásunkkal egyik álmát, a El-Camino utat végigcsinálhassa. Ezen eszköz, a handbike segítségével ezen álom valóra válhatna. Kérek mindenkit, hogy támogassa Ozit! Utalja adományát az alábbi bankszámlaszámra, vagy fizesse be a Budapest Bank fiókjába: POWER  STATION  S.E.    10104105-09994400-01001001

 

 

“A fogyatékosság nem jelenti azt, hogy eltemeted saját magad”


Kedves Katalin, Gyuri és Nándi!

Őszintén gratulálok a riói eredményetekhez!

Emlékszem, hogy szinte egyszerre kezdtünk edzeni a világ legtehetségesebb edzőjénél, Szabó Ozornál, mindnyájunk Ozijánál.

Bár nektek nehezebb a helyzetetek, mégis ti voltatok, akinek a kitartása, akaratereje nagyobb volt nálam. Az elért eredményeitek egyértelműen bebizonyították, hogy nincs lehetetlen.

Gratulálok a paralimpiai sikereitekhez!

Remélem a jövőben is edzhetünk együtt!!! Engem biztosan motiválni fogtok.

 

Kedves Ozi!

Tudom, hogy anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a minőségibb eszközök megvásárlását. Az egyébként is körülményes közlekedés segítése érdekében engedd meg, hogy gyűjtést szervezzünk részedre egy hand bike megvásárlásának az érdekében.

Hadd említsek egy rövid történetet: Yves Pucheral és Guy Genin, két mozgássérült francia férfi a Fekete-tengertől az Atlanti-óceánig mintegy 3300 kilométert tett meg handbike-kal két hónap alatt azzal a céllal, hogy megmutassák, “a fogyatékosság nem jelenti azt, hogy eltemeted saját magad”, és hogy népszerűsítsék a handysport mozgalmat.

 

 

Kedves Olvasók!

Remélem Ozi álma is teljesülhet, és támogatásunkkal egyik álmát, a El-Camino utat végigcsinálhassa. Ezen eszköz, a handbike segítségével ezen álom valóra válhatna.

Kérek mindenkit, hogy támogassa Ozit! Utalja adományát az alábbi bankszámlaszámra, vagy fizesse be a Budapest Bank fiókjába:

POWER  STATION  S.E.

10104105-09994400-01001001

 

Kedves Ozi, drága barátom!

Engedd meg, hogy én legyek az első aki támogat téged 50 000 Ft-os adománnyal.

Hajrá Ozi! Hajrá Budakeszi!

 

Balczó Kornélia

Buda Környéki Televízió

 

Megosztom a cikket