Sávlezárás és torlódás a Hűvösvölgyi úti csőtörés miatt

A szokásos hétfő reggelinél is nagyobb torlódást tapasztalhattak a Hűvösvölgyi úton a Széll Kálmán tér felé közlekedők. Hajnalban ugyanis eltört egy 300 mm átmérőjű öntöttvas vezeték a Bognár utca sarkán.
A 63 éves cső javításával várhatóan már ma végez hibajavító csoportunk. A gerincvezeték kizárása szerencsére vízhiányt nem okoz, de a Hűvösvölgyi úton a Széll Kálmán tér felé közlekedőknek jelentős forgalmi torlódással kell számolniuk. A csőtörés ugyanis alámosta az úrburkolatot, a kiáramló víz megrongálta a Hűvösvölgyi út páros oldalának járdáját és a városközpont felé vezető forgalmi sávot. Ezt a területet le kellett zárni a gyalogosok és az autósforgalom elől. A túloldali villamosközlekedésben is zavart okozó sár és burkolattörmelékek eltakarításában az FKF segítségét kértük.
Jelenleg a Bognár utcába nem lehet behajtani a Hűvösvölgyi útról és a Kelemen László utcából, és útszűkület nehezíti a haladást a Hűvösvölgyi úton a városközpont felé. A megszokott forgalmi rend a hét második felére állhat helyre. Addig, ha errefelé indultok útnak, ne rutinból közlekedjetek, és mindenképpen hosszabb menetidővel számoljatok!
Köszönjük az arra közlekedők türelmét.

www.facebook.com/fovarosivizmuvek

Megosztom a cikket