Richter Egészségváros program október 1-jén Budakeszin

Örömmel értesítjük, hogy az idén 13 éves Richter Egészségváros program október 1-jén Budakeszire érkezik, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és a település lakóit. Az ingyenes esemény Budakeszi Város Önkormányzata, a Budakeszi Egészségügyi Központ és a Richter Gedeon Nyrt. együttműködésének eredményeként valósul meg. 

A Richter Gedeon Nyrt. által 2009-ben létrehozott kezdeményezés célja, hogy növelje a lakosok egészségtudatosságát, és bevonásukkal a magyar gyógyszergyártó vállalat támogatást nyújtson a helyi egészségügyi intézményeknek.

A rendezvény jelmondata: „Egészség ezreknek, milliók a kórháznak”

A Richter Gedeon Nyrt. által a Budakeszi Egészségügyi Központ számára felajánlott 3.500.000 forint értékű alapadományt a program keretében a lakosok tovább növelhetik az ingyenes szűréseken, előadásokon, tanácsadásokon való részvételükkel.

A magyar gyógyszergyártó vállalat minden aktivitást 1-1 virtuális adományponttal jutalmaz, melyek értéke 300 forint. Ezáltal a lakosok nemcsak magukért, de a közösségért is tesznek.

A személyes részvétel mellett online is lehetőséget biztosítunk a virtuális adománypontok gyűjtésére. Az Egészségváros Facebook oldalán élőben követhető majd több előadás, melyek kedvelése, kommentelése, megosztása szintén 300-300 forintot ér az egészségügyi intézménynek.

A rendezvényt az Egészségsétával indítjuk, 9 órakor a Budakeszi Egészségügyi Központ parkolójától a Budakeszi Hagyományőrző Fúvószenekar kíséretében együtt érkezünk az esemény helyszínére. Fontos információ, hogy a napindító Egészségséta részvevői dupla, azaz 600 forint értékű részvételi ponttal járulnak hozzá az adomány gyarapításához. 

A rendezvény részletei

  • Dátum: 2022. október 1., szombat 9:00 – 17:30
  • Helyszín: Budakeszi, Közösségi tér
  • Adománycél: A Budakeszi Egészségügyi Központ szülészet- és nőgyógyászati szakrendelésének fejlesztése, CTG labor kiépítése 

A rendezvényről és a részletes programról további információt a www.egeszsegvaros.hu weboldalon találhat.

Egyúttal tisztelettel kérjük, hogy az eseményt – lehetőségeihez mérten – Ön is népszerűsítse közösségének mozgósításával, bátorításával annak érdekében, hogy a rendezvényen minél nagyobb létszámban vegyenek részt a lakosok.

Megtisztelő jelenlétét és a rendezvény sikeréhez való előzetes hozzájárulását előre is köszönjük! 

Szívélyes üdvözlettel:

 

Dr. Győri Ottilia

 

polgármester

Budakeszi Város Önkormányzata

Dr. Pócza Péter PhD

 

intézményvezető-főorvos

Budakeszi Egészségügyi Központ

Beke Zsuzsa

 

PR és kormányzati kapcsolatok

osztályvezető

Richter Gedeon Nyrt.

Megosztom a cikket