RallyVillám-Verda a Családi Napon

 

A 2000cm3-es, 16 szelepes 170 lóerős tűzpiros versenyautó, a “RallyVillám-Verda” Téged is vár a Budakeszi Családi Napon 2013. augusztus 25-én (vasárnap) a Farkashegyi repülőtéren. Gyere el és próbáld ki ingyen a ?verda? érzést!!!

 

 

Az ujjonnan debütáló 2000cm3-es, 16 szelepes 170 lóerős tűzpiros versenyautó, Villám MCQueen unokatesója “RallyVillám-Verda” néven kezdte meg versenyautós pályafutását a Radó Rally-Suliban!

Az első ? már versenyautóként megtett ? métereket a 9 éves Merse futhatta le a Verdával, aki életében először vezethetett autót!!! Az ifjú pilóta és RallyVillám-Verda hamar összeszoktak és látványosan rótták a köröket a versenypályán! Természetesen ezúttal is Radó István – többszörös bajnok, profi pilóta, vezetéstechnikai oktatással segítette a kezdő versenyzőpalántát az autózásban és Ő vigyázott rá a jobb oldalról!

Örömmel jelenthetjük, hogy az új Verda és ifjú sofőrje is nagyon jól teljesítették a feladataikat! Gratulálunk! A jövőben tehát RallyVillám-Verda is csatasorba áll a Radó Rally-Suliban és várja a profi vezetéstechnikai ismeretekre éhes, vagy csak egyszerűen versenyautózni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt!!!

 

Megosztom a cikket