Popstrand 50% kedvezménnyel

Július első hétvégéjén indul az immár 39 éve működő Agárdi Popstrand idei rendezvénysorozata. Idén is rendkívül nívós könnyűzenei koncertek kerülnek megrendezésre. Fellép az elmúlt évtizedek és a mai idők pop-rock szereplőinek színe-java, egyebek mellett az Omega, az LGT, az Edda, a Piramis, a Neoton, az R-GO, a Skorpió, az Irigy Hónaljmirigy, a Republic, a Magna Cum Laude együttesek, Demjén Ferenc, Vikidál Gyula, Vastag Csaba, Király Viktor és további népszerű előadók.

Az idei év újdonsága, hogy a Budakeszi Város Önkormányzata és az Agárdi Popstrand között létrejött megállapodás alapján minden budakeszi lakos (aki lakhelyét személyi igazolványával és lakcímkártyájával igazolja) 50% kedvezményben részesül a belépőjegyek árából!

Az Agárdi Popstrandot előszeretettel látogatják a budakesziek, mivel alig több, mint negyven kilométerre fekszik városunktól, autóval bő fél óra alatt könnyen elérhető és közösségi közlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. A Velencei tó a koncertek mellett akár egész napos, vagy hétvégi programokra is csábító. A július 2-án induló rendezvénysorozat idén tehát a budakesziek számára nem csak igényes szórakozást, de – különösen családoknak, baráti társaságoknak – jelentős megtakarítást is jelenthet!
Szép nyarat és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

 

Megosztom a cikket