Jótékonysági polgárőr bál

A farsangi időszak egyik visszatérő eseménye ? immár negyedik éve ? a polgárőr bál, melyet idén is a művelődési házban rendeztek meg.

 

Mint Farkas Dániel Gábor, a Budakeszi Városi Polgárőrség elnöke elmondta: az idei rendezvény immár a negyedik alkalom. ?Szeretettel várjuk a polgárőröket, rendőröket, mindenkit, aki segíteni szeretne nekünk.? A jótékonysági bál bevételét az új, egységes formaruha megvételére szeretnék költeni, reményeik szerint mintegy 20-30 db-ot tudnak majd venni.

A Budakeszi Városi Polgárőrség kiváló kapcsolatot tart fenn a budakeszi önkormányzattal. Tavaly 50 000 Ft/hó üzemanyag-hozzájárulást biztosított az önkormányzat a polgárőrség számára.

Érdi Tamás, a Figye-lő-őr Kft. ügyvezetője elmondta, hogy ők üzemeltetik a Budakeszi Védelmi Centrumot. Először kísérleti jelleggel működtették a térfigyelő webkamera rendszert, melynek az önkormányzat viselte a költségeit. Amely településeken térfigyelő rendszer működik, 70-80%-kal jobb lett a közbiztonság. Budakeszin jelenleg 24 órás szolgálatot tartanak. A városi polgárőrök rengeteg esetben segítettek a rendőrségnek (gyanús, körözött személyek, lopott autók). Tavaly 385 esetben keresték meg a budakeszi polgárok a Budakeszi Városi Polgárőrséget.

 

A rendezvényen tiszteletét tette dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia, településünk polgármestere is, aki emlékeztetett, hogy 2013-ban a polgárőrséget Budakesziért emlékéremmel tüntették ki. A polgármester asszony megköszönte a polgárőrök fáradtságot nem ismerő munkáját, és reményét fejezte ki: továbbra is kiváló lesz az együttműködésük.

 

A jótékonysági est hangulatát Molnár Gergely (Mr. Jupiter) bűvész mutatványai fokozták, aki egyébként maga is polgárőr.

A talpalávalóról DJ Árpi gondoskodott. A 80-as éveket idéző zenére sokan ropták a táncot.

 

Farkas Dániel Gábor, a Budakeszi Városi Polgárőrség elnöke lapunknak elmondta, hogy 15 db egységes formaruha megvételéhez szükséges bevételt sikerült összegyűjteni.

Szabó Tibor Mihály

Fotógaléria itt.

 

 

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket