Pitypang ovis szülői összefogás

A Pitypang Sport Óvoda szülői közössége újra bebizonyította, hogy a gyermekekért végzett önkéntes munka milyen fontos egy intézmény életében. Három egymást követő szép őszi szombati napon a játszóudvar felújítást végeztünk.

 

Az óvoda több udvarrészén a gyöngykavicsos talajborítás sajnos az eltelt évek során olyannyira megkopott, hogy már szinte csak porban játszottak a gyerekek. Az óvó nénik úgy határoztak, hogy a szülőkkel közösen összefogva, változtatnak ezen a rossz körülményen. A régi poros talajburkolatot felszedtük, szegélyköveket betonoztunk, majd az előkészített területet gyöngykaviccsal terítettük le. Megosztottuk a munkát a résztvevők között. Az apukák a lapátolásban, csákányozásban, betonozásban, talicskázásban vették ki a részüket, a gyöngykavics elterítésében és a vendéglátásban az anyukák és mi, óvó nénik is jócskán besegítettünk. Ha már az oviért dolgoztunk, sikerült az udvart kitakarítani, fát ültetni, csúszdát telepíteni, a homokozókat rendbe rakni, a zöldsövényt visszavágni. Az óvodai Gyermekláncfű Alapítvány segítségével az udvaron lévő mászókák, hinták, libikókák folyamatosan EU-szabványossá cserélődtek, így már csak a kert karbantartására kell figyelmet fordítanunk.

Köszönetet szeretnénk mondani Bencsik János, Dankó Tibor, Gratzl Ádám, Huller Ervin, Képes Endre, Mester Ákos, Nagyfejeő Ferenc, Szalay Attila, Fügedi Tímea, Szamek Tibor, Sebestyén Zsolt, Hodász Gábor, Harmatos Attila, Hűbér Hajnalka, Ács Attila, Kalivoda Árpád, Kovács Attila, Szalay Miklós, Bodoni László, Forgács Tamás, Rab László, Tompek Tamás, Nagy Márta, Sárvári Endre, Szász Dániel, Wilhelm Zoltán, Liembann Gábor, Vadon András, Dávid László, Fülöp Levente, Bechtold András, Molnár Tibor szülőknek, akik velünk együtt szívesen dolgoztak a gyermekek öröméért!

 

Andrejkó Detty óvodavezető és a lelkes óvó nénik

Megosztom a cikket